Trump fikk livslang karantene fra Twitter: Nå er han tilbake med selvsikker post

18/02/2022 10:12

Emma

Utland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
USAs tidligere president har nå gjort sitt «comeback» på sosiale medier med et selvsikkert innlegg etter at han blant annet ble satt i karantene fra både Twitter og Facebook for omtrent et år siden.

Tidlig i 2021 ble USAs tidligere president Donald J. Trump utestengt fra det sosiale medie Twitter i frykt for at han ville oppmuntre til ytterligere voldelige demonstrasjoner etter angrepet på landets «parlamentsbygning».

På den tiden, ifølge Unilad, uttalte Twitter at Trump aldri noensinne vil få tilgang til plattformen igjen, selv om han blir president igjen, og det var flere andre store sosiale medier som fulgte etter.

Den tidligere presidenten ble utestengt på livstid fra nesten alle store sosiale medier, inkludert Facebook, Instagram og Snapchat, og videoappen TikTok forbød også alle videoer der Trump kalte demonstranter «veldig spesielle» eller anklaget Joe Biden for velgersvindel.

Ifølge Unilad fikk han imidlertid beholde profilen sin på sosiale medier Parler, da dette mediet markedsfører seg på å være fordomsfri og uten mange regler og derfor er ekstremt populær blant Tilhengere av Trump spesielt.  

Problemet er imidlertid at verken Google eller Apple er tilhengere av Parlers regelfrie tilnærming til måten å være sosiale medier på, og derfor er ikke appen tilgjengelig for verken Android eller Iphone, og hva gjør du når du ikke har lov til å få en profil på sosiale medier, men har mye penger?

Så lager du selvfølgelig dine egne sosiale medier, og det er akkurat det Trump har gjort!

I fjor kunngjorde Trump ifølge Unilad at han startet selskapet Trump Media og Tecknology Group (TMTG), som ville skape sine egne sosiale medier; TRUTH Social, som har som mål å "stå opp mot tyrannen til de store teknologiselskapene."

Mediene har siden stått overfor flere vanskeligheter med blant annet opphavsretts- og hackerangrep, men det er nå kunngjort at de offisielt vil lanseres neste uke, og Trump har allerede gjort det første innlegget.

Sønnen hans, Donald Trump Jr., har delt et skjermbilde på Twitter og skrevet: "Time for some Truth!!!," og på skjermen kan du se den tidligere presidentens innlegg på TRUTH som lyder:

"Vær klar! Din favorittpresident vil snart være klar for deg!

 

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.