TV-paret har mistet datteren: Blåmerke viste seg å være noe helt annet

30/06/2023 16:30

Sofie

Utland
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Datteren døde bare noen måneder før hennes andre bursdag.

Paret, som ble spesielt kjent etter sin deltakelse i 'My Kitchen Rules', ønsker nå å advare mot oversett tegn som tyder på at du har kreft.

Parets datter, Poppy Grace, som ble født sommeren 2021, hadde et blåmerke som ikke bare var et blåmerke. Blåmerket viste seg å være kreft og datteren fikk påvist leukemi.

Selv om hun kjempet helt til siste slutt, døde Poppy i februar – bare fire måneder før hennes andre bursdag – og nå vil de sette fokus på varseltegnene på kreft hos små barn.

"Vi la merke til at magen hennes begynte å bli større. Og da hun spiste, kastet hun opp ganske mye," sa Middleton til 7News og la til:

"Når vi ser tilbake, tenker vi på hvordan vi kunne unngå å legge merke til at hun var så blek, men fordi det skjedde gradvis, ante vi ikke."

Paret hadde prøvd å få et barn sammen siden 2012 og ble derfor knust da datteren ble diagnostisert med kreft. "Vi hadde prøvd å få et barn siden 2012, så hun var vårt lille mirakel."

Familien gikk med på å delta i kliniske studier for å forlenge livet hennes med åtte måneder, og gi dem en siste, dyrebar tid sammen.

Etter datterens tragiske død, har moren delt en hyllest til henne: "Poppy viste oss hva det betyr å være takknemlig og glad for kortene du får.

Hun fikk mest mulig ut av tiden sin på jorden. Hun danset, fniset og smilte helt til slutten. Hun var kjærlig, morsom og omsorgsfull."

"Hun var smart og empatisk. Hun hadde et hjerte av gull og hun strålte så mye av glede. Vi følte oss beæret over å være hennes mødre, og vi tok ikke ett sekund av det for gitt, ikke ett sekund. Hun lærte oss så mye på bare 20 måneder."

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.