TV-vert suspendert etter kommentar om Adele

22/11/2021 08:02

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En programleder er suspendert etter at han fortalte sangeren Adele at han ikke hadde brydd seg om å høre på albumet hennes.

Channel 7-verten Matt Doran har vært suspendert i to uker. Årsaken er at han under et intervju med Adele innrømmet at han ikke hadde brydd seg om å høre på hennes siste album.

The Weekend Sunrise-verten fløy til London den 4. november for å intervjue den 33 år gamle sangeren, men fornærmet henne angivelig da han sa at han ikke hadde hørt på hennes siste album '30'.

Under det lange intervjuet med popstjernen skal Doran angivelig ikke ha stilt noen spørsmål om det nye albumet. 

Det skriver The Daily Telegraph.

Da Adele spurte Doran: 'Hva synes du om albumet mitt?', som han svarte: 'Jeg har ikke hørt på det.'

Mens syv kilder har sagt at sangeren forlot intervjuet etter kommentaren, mens andre kilder skriver at intervjuet allerede var over på dette tidspunktet, skriver Daily Mail.

Doran var tilbake forje lørdag etter at suspensjonen var over.

News.com.au skriver at intervjuet med Adele var en del av en pakke som angivelig ble formidlet av Channel 7, som også inkluderte rettighetene til Oprah Winfreys «One Night Only»-intervju og konsert.

Det antas at nettverket har brukt en million dollar på denne pakkeavtalen.

Men selv om intervjuet ble spilt inn, har Adeles plateselskap, Sony, angivelig nektet Channel 7 rettighetene til å sende det.

Det kommer etter at den britiske journalisten Piers Morgan tidligere kritiserte Adeles nye album, og kritiserte sangerens beslutning om å inkludere sin ni år gamle sønn i en sang om hennes skilsmisse fra sønnens far.

I en brutal spalte publisert i Daily Mail skriver den tidligere Good Morning Britain-verten at 33 år gamle Adele er «skammelig og hyklersk», gitt hennes tidligere juridiske kamper for å beskytte sønnen Angelos privatliv.

Den svært verbale Meghan Markle-kritikeren sammenlignet også Adeles siste trekk til hertugen og hertuginnen av Sussex, og fortsatte med å skjelle henne ut for å avsløre flere ting i det nylige intervjuet med Oprah Winfrey.