Ukrainske embedsmenn påstander: "Putin bruker doppelganger"

Foto: Shutterstock.com

Ukrainske etterretningskilder hevder at den russiske diktatoren Vladimir Putin bruker en doppelganger, etter å ha lagt merke til denne forskjellen.

Ifølge Ukrainas generalmajor Kyrylo Budanov bruker Vladimir Putin en doppelganger for offentlige opptredener.

Han har et veldig enkelt triks å sjekke: Putins ører er forskjellige.

Les også

Har fått nok av fjellklatrere: Nå må de betale for egen begravelse

"Bildet, la oss si, av ørene er annerledes ... Og det er som et fingeravtrykk, hver persons ørebilde er unikt. Det kan ikke gjentas," sier Kyrylo Budanov til Ukrainas 1+1 tv-kanal.

Generalmajoren foreslo også at Putin skulle erstattes av noen andre under sitt møte i Teheran for å møte de tyrkiske og iranske presidentene.

Det antas at Putin kanskje vil bruke doppelgangere etter å ha lidd av en "alvorlig kvalme" midt på natten, angivelig 26. The Sun rapporterer.

Sykdommen var så ille på den tiden at Putin krevde at leger skyndte seg til sengen sin, som han fryktet for sitt velvære.

Zelenskij vender seg til Kina

Ukrainas president Volodymyr Zelensky mener Kina positivt kan påvirke Russland til å stoppe invasjonen.

Zelensky skal ha hatt et intervju med The South China Morning post som informerte publikasjonen om makten Kina har over Russland.

– Kina er en veldig mektig stat, det er en mektig økonomi, så det kan politisk, økonomisk påvirke Russland. Og Kina er permanent medlem av FNs sikkerhetsråd, sa Zelensky, ifølge Ukrinform.

Den ukrainske presidenten fortsatte med å si at til tross for at han nådde ut til den kinesiske presidenten Xi Jinping siden invasjonen begynte 24. februar, har han ikke hørt noe svar.

Han sa det ville være svært nyttig å ha en samtale med Kinas president.

Les også

Kong Harald innlagt på sykehus