Ung kvinne tok selfie foran fossen: Når hun ser feriebildene gjennom, oppdager hun skremmende detaljer

14/07/2020 11:30

Emma

Utland
Anneka Brading tok et bilde av seg selv forrige lørdag da hun svømte rundt ved en foss i Australia. Først senere gikk det opp for henne hva hun hadde foreviget i et bilde.

Anneka Brading tok et såkalt selfie da hun svømte rundt med to venner på MacKenzie Falls i Grampians nasjonalpark vest for den australske byen Melbourne lørdag. 

Men det var først senere at det gikk opp for den 24 år gamle kvinnen hvilken situasjon hun hadde foreviget på bildet sitt. 

Det skriver britiske Metro

Bak Anneka Brading kan du se en gruppe mennesker som står på noen stener i nærheten av fossen. De prøver desperat å redde en 28 år gammel mann som hadde snublet og falt i vannet. 

Da Anneka Brading senere satt og så gjennom feriebildene sine, oppdaget hun til hennes store overraskelse at hun hadde fanget øyeblikket da den 28 år gamle mannen fra Taiwan falt i vannet. 

Til tross for vennenes vedvarende forsøk på å redde deres venn opp av vannet, sto hans liv dessverre ikke til å reddes. Den unge mannen ble ikke funnet før neste morgen rundt klokken 09:30.

Anneka husker å høre mannes venner skrike og peke på vannet, men i første omgang visste hun ikke hvorfor:

- På den tiden hadde vi ingen anelse om hva som foregikk. Vi trodde det var et dyr i vannet de sto og pekte på. Vi kunne ikke forstå hva som foregikk, da de bare skrek og pekte, forteller Anneka Brading til The Stawell Times.

Det var først etterpå at Anneka skjønte hva som egentlig hadde skjedd. Hun prøvde å slå alarm over mobiltelefonen sin, men det var problemer med signalet. 

Anneka reiste seg opp fra vannet og førsøkte uten hell å finne en annen telefon som hadde bedre dekning:

- Ingen visste hva de skulle gjøre, og vi kunne ikke forstå mannens venner. Beina mine ristet, jeg visste hva som skjedde. Men ingen visste hva vi skulle gjøre. Forteller Anneka Brading videre. 

Rundt 40 mennesker var ved den store fossen da ulykken skjedde. Det var også en badevakt til stede som hoppet i vannet, men strømmen var for sterk. 

Først da Anneka hadde løpt til parkeringsplassen og deretter kjørt 10 minutter, klarte hun å få signal på telefonen sin.

Ifølge myndighetene er det tre skilt i område som forbyr svømning. Mens mobilselskapet Telstra jobber med å utvide dekningen til parkeringsplassen ved fossen.