Ung mor kjøper frokost til hjemløs mann - etterpå får hun et sjokkerende budskapet

30/07/2021 11:42

Emma Sletta

Utland
Den unge moren fikk en sjokkerende melding da hun ga en hjemløs person litt frokost.

Den unge moren og studenten Casey Fischer gikk forbi en kafé til frokost da hun så en hjemløs mann ved siden av veien.

Det skriver littlethings.com.

Han telte myntene sine og gikk inn i kafeen, og Fischer bestemte seg umiddelbart for å betale for frokosten og tilby ham selskap.

«Siden han kanskje bare har en dollar i penger, kjøpte jeg kaffe og en bagel til ham og spurte om han ville sette seg ned med meg», sier hun i et Facebook-innlegg- som har blitt delt merenn 229.000 ganger.

Hjemløs mann Chris aksepterte hennes vennlige tilbud og de to begynte å snakke. Snart hadde han åpnet seg helt og delt sin harde livshistorie.

Han fortalte Casey Fischer om sitt liv som hjemløs person og narkoman, og hun fant ut at han aldri hadde kjent sin far og hadde mistet sin mor til kreft.

Etter samtalen forlot Casey Fischer kafeen med en håndskrevet melding på et lite stykke krøllet papir fra Chris, som hun leste i bilen.

"Jeg skulle ta livet av meg i dag. På grunn av deg vil jeg ikke gjøre det uansett. Takk, vakre mann."

Fischer trodde ikke på øynene sine.

Budskapet gjorde forståelig nok et stort inntrykk på henne, og hun bestemte seg for å skrive om hendelsen på Facebook, for å spre ordet om hvor viktig en hjelpende hånd kan være.

 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.