Mann begraver katten sin i hagen: plutselig oppdager han hva han har gjort

08/07/2022 07:42

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En mann begravde sin avdøde katt i hagen, etter å ha funnet den død. Det viste seg imidlertid ikke å være katten hans i det hele tatt.

En mann ble sjokkert da han fant ut at han hadde begravet naboens katt, som han trodde var sin egen.

Ifølge Daily Mirror har mannen, som har valgt å være anonym, forklart at katten hans, som hadde navnet «Favourite», hadde blitt borte, og derfor gikk han på jakt etter den.

Han fikk et stort sjokk da han fant en katt med nøyaktig samme markeringer som Favourite. Katten var syk da han fant den, og kort tid etter gikk den bort.

Deprimert for å ha funnet den livløse katten, tok han den med hjem, hvor han begravde den i hagen. Han ble derfor litt sjokkert da katten Favourite kom hjem midt på natten.

Mannen som har delt sin historie på Reddit sa at han hadde vært på ferie og forlatt katten med katten sin hjemme hos en nabo da den forsvant.

"Da jeg kom hjem fra jobb kort tid før middag, la jeg merke til at min svarte og hvite katt, kalt Favourite, manglet. Noe som ikke er normalt for ham på mer enn en dag," sier han.

"Jeg gikk ut for å lete etter ham i nærheten og snakket med min vennlige nabo. Akkurat da jeg kom til naboens hus, la jeg merke til en svart og hvit katt, tilsynelatende syk, liggende på bakken."

"Hjertet mitt dunket, og jeg kunne ikke tro at jeg hadde funnet katten. Det er verdt å nevne at katten var i en annen nabos bakgård, og jeg kunne gå inn der uten tillatelse til å hjelpe og identifisere."

"Jeg banket på og spurte min snille nabo om hun hadde sett katten vår, som hun svarte at hun ikke hadde sett den på to dager."

"Jeg nevnte katten som lå på bakken og ba om hjelp til å identifisere og muligens ale med den andre naboen slik at vi kunne gå inn i hagen deres sammen for å gi hjelp til katten."

"Hun kunne ikke identifisere katten som hennes fra vinduet og nevnte at katten hennes var mindre og sa sikkert at det ikke var katten hennes. Hun ga oss tillatelse til å gå inn i bakgården. Vi skyndte oss for å prøve å hjelpe katten, men det var for sent. Katten var allerede død."

"Hjertet mitt stoppet nesten. Jeg hadde vanskelig for å se på katten og enda vanskeligere å identifisere ham. Min snille nabo hvis aldri i nærheten."

Han forklarte deretter at han bestemte seg for å begrave katten, som han hadde problemer med.

– Jeg begravde flere dyr da jeg vokste opp på en gård, men dette var spesielt vanskelig. Spesielt siden denne katten som jeg adopterte fra gaten var, som navnet sier, min favoritt.

"Jeg begravde katten i en grav og dro hjem. Jeg kunne ikke spise og var veldig, veldig trist. Jeg tenkte på alle de siste hendelsene og hva jeg kunne ha endret, slik at katten ikke hadde vært død."

"Etter noen tårer og gråt, og en god kopp te, gikk jeg til sengs."

Etter å ha sovnet, våkner mannen plutselig fordi han kan høre den klø på døren. Til hans overraskelse er det katten hans.

"Jeg sov og hørte kloringen på døren. Jeg gikk søvnig til døren og trodde Farrusca (hans andre katt) ønsket å komme inn eller ut, men jeg fant Favourite stående i døråpningen, og så på som om ingenting hadde skjedd."

"Han fortsetter deretter å sutre hele veien som om han sa: 'Hvorfor brukte du så lang tid på å åpne døren?'"

"Jeg så et spøkelse, eller hadde blitt gal. Jeg vekket kona mi for å være sikker på at jeg ikke drømte eller ble gal. Et øyeblikk ønsket jeg å klemme, kysse og slå katten samtidig.

"Han hoppet så opp og så i sengen vår, som vanlig, og brydde seg ikke om alt annet."

Så innså mannen hva han hadde gjort. Det var ikke hans egen katt han hadde begravd i det hele tatt.

"I dag må jeg forklare en gammel dame at katten hennes er død, at jeg begravde katten hennes og trodde den var min, og til noen andre at jeg begravde en katt som ikke betyr noe for henne i hagen hennes," rundet han av.