Victors sinnsyke avhengighet: Spiser det til hvert måltid

27/10/2021 14:38

Emma Sletta

Utland
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Victor spiser det fire ganger hver dag.

En deilig burger er en favoritt blant mange.

Men for amerikanske Victor er det ikke bare en favoritt. Det er en avhengighet. Faktisk tar det så mye plass at han tilbake i 2017 valgte å snakke om det i programmet 'Freaky Eaters'.

Fire ganger om dagen går en cheeseburger ned, og det er det en spesiell grunn til.

"Jeg elsker cheeseburgere så mye fordi jeg vet hva som venter inni. Det er enkelt,» forklarer han i programmet, som du kan se et klipp av lenger nede i artikkelen.

Hans avhengighet er imidlertid ikke noe han deler med sin kone. Han forteller henne at han spiser tre burgere i uken, men virkeligheten er annerledes. Derfor, når han spiser med familien sin, blir ikke mye spist fra Victors tallerken.

«Jeg spiser ikke noe av det hun lager. Ni av ti ganger stopper jeg på vei hjem, og jeg fjerner bevisene før jeg kommer hjem», sier Victor på programmet, der seerne blir med ham når han bestiller burgere på en gatekjøkkenrestaurant.

Burgeravhengigheten fører til at Victors helse er i faresonen. I programmet prøver to ernæringseksperter prøve å hjelpe ham med en sunnere livsstil.

Hvordan det går kan ses i klippet her:

 

 

 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.