Vikarlærer avslører sjokkerende historie: Dette er de verste elevene jeg noen gang har undervist

25/04/2024 21:00

Emma

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En vikarlærer har avslørt at en klasse hun underviste var så dårlig at hun nektet å undervise dem igjen.

Selv etter å ha blitt tilbudt ekstra penger, sa kvinnen at hun nektet å takke ja til jobben. Hun har hevdet at mangel på en fast lærer hadde gjort elevene svært vanskelige å undervise.

I en video på det sosiale mediet TikTok har den kvinnelige vikarlæreren fra USA forklart hvordan hun tydelig takket nei til tilbudet da hun ble bedt om å undervise elevene i en periode på flere måneder.

– Jeg fikk akkurat en e-post fra rektors sekretær med spørsmål om jeg ville være vikarlærer for 6.klasse som jeg hadde i dag. Det blir resten av skoleåret eller til de finner en ny lærer til klassen, sier hun.

"Jeg sier ikke at klassen er dårlig, men de har virkelig ikke hatt en klasselærer på lenge. Det er ingen sitteplan eller styring av klassen. Disse barna oppfører seg som om de har friminutt hele tiden."

Læreren var overbevist om at barna ikke er dårlige. På den annen side var hun også ganske sikker på at mangelen på disiplin i klassen hadde resultert i at hun ikke var det minste interessert i å undervise dem.

"Ærlig talt, du kan ikke komme tilbake fra det. Det er november og de har mer eller mindre etablert sine egne regler. De er ville," sier hun.

– Jeg vet at noen av dem begynte å høre på meg, så jeg sier ikke at de er slemme barn i det hele tatt. Jeg sier bare at dynamikken er dårlig. Vet andre lærere det når dynamikken i en klasse er dårlig av en eller annen grunn, og du ikke kan finne ut hvorfor?

"Det er ingen plan for vikariatet heller, og jeg aner ikke hvordan jeg skal undervise i kriminologi," skrev hun bildeteksten til videoen, hvor hun også skrev:

"I alle fall svarte jeg henne og sa at så mye som jeg ønsker de ekstra pengene, tror jeg ikke jeg kan mentalt håndtere det resten av skoleåret."

Videoen endte opp med å gå viralt på det sosiale mediet, hvor den raskt ble sett av mer enn en halv million brukere. Ikke bare det, det fikk også flere hundre brukere til nøklene.

– Min filosofi: Problemer på ledernivå skal løses av noen som får lønn på ledernivå. Det er ikke ditt problem å løse, skrev en bruker som kommentar.

"Så skolens manglende ansettelser er nå ditt problem", sa en annen.

– Det er greit å si nei til ting. Bra for deg, kommenterte en tredje bruker av sosiale medier.

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.