Vill søskenkonflikt: Bror nekter å invitere søsterens barn i bryllup

04/05/2021 19:08

Emma Sletta

Utland
Bryllup er ikke for alle familiemedlemmer.

En kvinne ble sjokkert da broren fortalte henne at barnet hennes ikke ville få en invitasjon til bryllupet hans.

I et anonymt innlegg på det britiske nettstedet Mumsnet forklarer kvinnen at bryllupet er avlyst to ganger på grunn av koronarestriksjoner.

Det er på tide at bryllupet finner sted i august. Det betyr at kvinnens nyfødte baby mest sannsynlig bare har vært i verden i noen uker eller dager, skriver The Mirror.

Over en online samtale sa broren at babyen ikke var på gjestelisten.

"Jeg var helt knust," forklarer kvinnen, og fortsetter:

"Min mor fortalte ham og min svigerinne at vi har en nyfødt og hvordan vi ikke kan skilles, og hvis det oppstår problemer, ville vi gå bort med babyen."

"Broren min så flau ut, men svigerinnen min sa at babyen ville ta fokuset bort fra bryllupet, og familiemedlemmer ville åpenbart se babyen."

Kvinnen syntes imidlertid synd på sin bror og svigerinne. Alle restikonene har gjort at det har vært vanskelig å planlegge drømmebryllupet. Derfor sa hun til broren at hun skulle møte opp alene til seremonien. Kvinnens mann kom innom resepsjonen etterpå og gratulerte henne.

Men denne planen fungerte heller ikke.

Ingen invitasjon

Så slapp broren en ny bombe. Nå var ikke mannen lenger invitert.

– Han ble bare invitert fordi han er mannen min, og brudeparet vil ikke at han skal hoppe inn og distrahere, forklarer kvinnen.

"Jeg er så lei for at det gjør vondt. Det er ingen bakhistorie. Vi har alltid hatt det bra sammen. Det har aldri vært noen antydning om at noen av dem var noe annet enn jordnært.

I innlegget på Mumsnet, som er et nettsted for foreldre, spør kvinnen de andre brukerne hva de ville gjort i en slik situasjon.

"Ville du være trist? Vil du si noe?"

Her var det mye enighet. De andre brukerne ville holde seg hjemme.

Bare fordi broren din har hatt et år, er det ingen unnskyldning for å behandle familien din så dårlig, skriver en bruker.

"Svigerinnen din er bekymret og sjalu på en baby. EN BABY. Så la henne få sin dag. Broren din vil se hvor dum hun er, selv om han ikke uttrykker det», skriver en annen, mens en tredje påpeker at det sannsynligvis er et overskudd å delta i bryllupet i det hele tatt.

"Du vil sannsynligvis føle deg så utmattet i de første ukene / månedene med omsorg for en nyfødt at det siste du vil gjøre er å delta i bryllupet."

 

 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.