Vogue-modellen risikerer lang fengselsstraff: Mannen kom hjem fra byen med en annen kvinne

17/01/2022 09:30

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstuck.com
Foto: Shutterstuck.com
En russisk modell kan møte opptil 15 år i fengsel etter å ha innrømmet å ha drept mannen sin etter at han tok en annen kvinne hjem fra byen.

Russiske Lilia Sudakova jobber som modell, og hun har vært på forsiden av den russiske utgaven av Vogue og dukket også opp i både kinesiske, japanske og italienske motemagasiner.

For øyeblikket er hun imidlertid mest kjent for å ha knivstukket og drept mannen sin med en kjøkkenkniv for et år siden, som hun nå står overfor en lang fengselsstraff for, selv om hun hevder at den var i selvforsvar. Det skriver Unilad.

Den 27 år gamle modellens avdøde ektemann fikk navnet Sergey Popov, og livet hans tok slutt da han for litt over et år siden kom hjem med en annen kvinne etter en byturné, som ikke falt i god jord med Sudakova.

Hendelsen fant sted i en leilighet i den russiske byen St. Pertersburg, og Sudakova er nå anklaget for å bruke en kniv mot Popov med den hensikt å drepe ham.

Sudakova har imidlertid et litt annet syn på saken, da hun mener hun handlet i selvforsvar, etter å ha levd i et voldelig forhold. Et krav støttet av både modellens mor og venn.

Sudakovas mor har sagt at datteren hennes bare stakk Popov med kniven fordi han hadde tatt tak i håret hennes og sparket henne. "I det øyeblikket vinket hun ham bort og stakk ham ved et uhell med kniven... Lilia er et offer, det var selvforsvar. Det var en syk kjærlighetsaffære. Alt skjedde ved et uhell, sier moren.

Moren er også støttet av Sudakovas venn, Karolina Pavlovskaya, som sa: "Hun var en ødelagt jente med et vakkert eksteriør, men en tomhet inni."

Ifølge Sudakova selv hadde mannen hennes tatt med seg en annen kvinne hjem fra byen for å vise at han kunne score andre fordi hun hadde nektet å ha sex med ham kvelden før.

Selvfølgelig, da Popov kom hjem, sterkt beruset, med en annen kvinne under armen, var Sudakova ikke fornøyd, men hun forklarte at hun gikk inn på kjøkkenet for å spørre kvinnen om hun ville ha litt mat, mens hun hadde fortalt Popov at han måtte lage sin egen mat hvis han ville ha noe.

"Fra det øyeblikket ble han aggressiv. Han angrep meg og vår venn [som også var i leiligheten] trakk ham bort," forklarte hun om hendelsen.

Hun forklarte videre at hun kuttet tomater med en kniv da Popov "grep igjen", så hun "prøvde å skyve ham bort", og i det øyeblikket stakk hun ham ved et uhell.

I utgangspunktet ble Sudakova arrestert og siktet for grove overgrep, men da Popov senere døde, ble anklagene økt til drap, og den russiske modellen kunne nå møte en fengselsstraff på opptil 15 år.

Rettssaken startet denne måneden ved retten i Dzerzhinsky-distriktet i St. Petersburg.