William og Kate i stor sorg: 'Vi kommer til å savne ham så mye'

27/11/2020 10:58

Emma Sletta

Utland
Det er et stort tap for det royale paret.

Hunden er mannens beste venn, sies det, og for mange hundeeiere er den firbente vennen et ekstra familiemedlem. Derfor kan det også være vanskelig når hundens liv slutter.

Det samme er prins William og hertuginne Catherine, som sammen med sine tre barn sa farvel til familiens elskede hund Lupo i forrige uke.

"Dessverre sist helg mistet vi vår kjære hund, Lupo. Han har vært i hjertet av familien vår de siste ni årene, og vi vil savne ham så mye», skrev paret på Instagram.

 

Lupo dukket opp i en rekke bilder med de kongelige, inkludert et av de første offisielle bildene av Prince George, parets syv år gamle sønn. De har også prinsesse Charlotte, 5, og prins Louis, i alderen to.

En gave

Den engelske cocker spaniel var en gave fra Michael og Carole Middleton, Kates foreldre, som ble gitt som en bryllupsgave i 2011 til paret, skriver The Daily Mail.

Lupu skal også ha hjulpet William og Kate med å velge et navn for prins George. Ifølge kilder hadde paret skrevet forskjellige navn på papirstykker og spredt dem over et gulv. Lupo vandret rundt på dem, men stoppet da han nådde navnet George.

Sorg på Instagram

Det er ikke bare William og Kate som uttrykker sin sorg for Lupo på Instagram. Kate Middletons bror, James Middleton, er også lei seg over tapet.

"Ingenting kan noensinne forberede deg på tapet av en hund. For de som aldri har hatt en hund, kan det være vanskelig å forstå tapet. Men for de som har elsket en hund, vet sannheten: en hund er ikke bare et kjæledyr; det er et familiemedlem, en bestevenn, en lojal følgesvenn, en lærer og en terapeut», skrev han i innlegget på Instagram.