Zoo ber om hjelp til å identifisere mystisk skapning

13/06/2022 08:13

Emma Sletta

Utland
Foto: Amarillo Zoo
Foto: Amarillo Zoo
De ber om hjelp til å identifisere et merkelig og mystisk vesen.

Amarillo Zoo ber om hjelp fra alle som kan fortelle dem hva den mystiske skapningen som ble fanget opp av overvåkningskameraene deres er.

Ifølge News Channel 10 skal overvåkningskameraene ha fanget skapningen som snek seg rundt natt til 21. Mai.

Personalet snublet over den merkelige skapningen da de sjekket opptakene fra overvåkningskameraene sine, og de har absolutt ingen anelse om hva slags skapning det var.

Faktisk vet ingen fra byen hvorfor de nå har kastet mysteriet ut til publikum, delvis i håp om å finne ut hva slags skapning det er, og delvis slik at alle kan ha det gøy å gjette.

Forslagene har kommet i massevis, selv om det er klart fra kommentarfeltet at ingen egentlig har noen anelse om hva den merkelige skapningen er.

Derfor har mange bestemt seg for å ha det litt gøy med det.

Forslaget, som mange kommenterer, er at det bare er «en beruset mann i dress», selv om det stiller spørsmålet om hvordan han fikk tilgang midt på natten og hva han burde ha gjort der inne.

I mange andre kommentarer er det nevnt at det kan være skapningen fra utallige bakker, Chupacabra - et dyr som sies å snuse rundt og drikke blodet til andre dyr om natten.

I så fall svarer det på spørsmålet om hvorfor det vandret rundt i Amarillo Zoo, men det reiser enda flere spørsmål om slike skapninger faktisk eksisterer.

Fans av Netflix-serien Stranger Things har påpekt at den ligner den uhyrlige Demogorgon, noe som er dårlige nyheter hvis det viser seg å være sant.

Det er ennå ikke klart hvilken skapning som er involvert.

Det er for tiden referert til som et "Uidentifisert Amarillo-objekt", eller UAO, men det bringer oss ikke nærmere å finne ut hvilken skapning det er.

"Amarillo Zoo fanget dette merkelige bildet utenfor dyrehagen i mørket tidlig om morgenen 21.m.) Er det noen med en rar hatt som liker å gå turer om natten? Er det en chupacapbra? Har du en ide om hva dette UAO-uidentifiserte Amarillo-objektet kan være?"

Det er sannsynlig at noen vil komme med riktig svar, eller at riktig svar allerede kan ha vært oppe for reversering uten at noen vet det.