1-åring innelåst i morens bil - elsker hvert sekund av opplevelsen

01/05/2017 10:00

Anniken Hauge

Viralt
14 måneder gamle Brandon Emery hadde litt av en opplevelse, da han fredag kom til å låse seg inne i sin britiske mors bil og måtte reddes av brannmenn.

Britiske Brandon Emery hadde sin livs opplevelse da han forleden dag kom til å låse seg inne i morens bil.

Øyeblikket ble foreviget med et bilde, hvor den 14 måneder gamle gutten smiler stort, mens en brannmann underholder ham, og kollegaene prøver å åpne døren. 

Det skriver The Sun.

 

Lille Brandon hadde vært med moren Kirsty Green for å handle på Lidl en fredag ettermiddag. Da hun hadde puttet varene inn i bagasjerommet, oppdaget Kirsty Green at hun også hadde greid å legge bilnøklene sine der inne.

Plutselig låste Brandon Emery bilen innenifra og stengte dermed moren sin ute av bilen. 

- Først fikk jeg litt panikk, og stod og vurderte hvordan jeg skulle få ham ut. Men heldigvis kom et par andre forbipasserende raskt til unnsetning, og en medarbeider fra Lidl ringte etter hjelp, sier Kirsty Green til The Sun. 

 

Det lokale brannvesenet kom frem til stedet og hjalp mor og sønn i den uheldige situasjonen. Til slutt måtte de knuse et vindu og kravle inn i bilen, da Brandon hadde funnet en mynt og puttet den i munnen. Heldigvis endte det hele godt, og det gikk i lange tiden før mor og sønn var gjenforent. 

Etterpå delte Kirsty Green et bilde av den lille sønnen sin med brannmennene, på brannvesenets Facebook-siden med en liten hilsen:

- Takk til de fantastiske guttene som reddet den lille luringen min, etter han hadde låst seg selv inne i bilen i dag ved Lidl. Han var tydelig traumatisert av situasjonen, skriver Kirsty Green med et glimt i øyet til bildet av sin storsmilende sønn.

Det søte bilde har fått flere hundre reaksjoner og mange kommentarer fra andre brukere, som synes den lille gutten og redningsmennene hans er helt uimotståelige. 

 

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.