10 alarmerende tegn på at du er sammen med feil mann

19/12/2017 12:15

Anniken Hauge

Viralt
Han hører ikke etter hva du sier, sommerfuglene i magen dukker aldri opp, og når du tenker på fremtiden så er det ikke han du ser ved din side. Her er 10 tegn på at du er sammen med helt feil mann.

Følelser tar mye plass. Når du er veldig glad i et annet menneske, kan det være vanskelig å få øye på de tingene som ikke fungerer optimalt i forholdet deres.

Men det kan kanskje være hjelp å hente her, hvis du er i tvil om hvorvidt du har funnet Mr. Right.

Yourtango har nemlig samlet en rekke tegn på du kanskje bør vurdere om du skal se etter en annen.

1. Du introduserer ham ikke for dine nærmeste.
Hvis du ikke ha så lyst til å introdusere han til familien eller din nærmeste venner, så er det et dårlig tegn. Det samme gjelder hvis du ikke har lyst til å møte menneskene som er viktige i hans liv. Du skal ha lyst til å involvere deg i hans liv og omvendt, hvis han er den rette for deg.

2. Han lytter ikke til deg.
Går det ofte opp for deg at han faktisk ikke hører etter hva du sier til han? Han glemmer kanskje viktige ting du har fortalt ham, eller husker ikke hva du liker og bryr deg om. Da er det sannsynligvis tegn på at han ikke interesserer seg så mye for ordene som kommer ut av munnen din.

3. Du føler det bare ikke.
De fleste gjenkjenner sikkert denne situasjonen. Du har møtt en fin fyr. Han er snill, fin, klok og minst helt betatt av deg. Det er bate ett problem; du føler nemlig ingenting når du er sammen med ham. Ingen sommerfugler i magen, ikke noe nevneverdig savn når dere er fra hverandre. Lytt til magefølelsen - den tar sjeldent feil.

4. Du er ikke deg selv.
En av de viktigste kvaliteteene hos mannen i ditt liv, bør være at du kan være 100 prosent deg selv i hans selskap. Han skal få deg til å hvile i deg selv og føle deg godt tilpass – så å si gjøre deg til den beste versjonen av deg selv. Hvis du føler at du ikke er deg selv sammen med ham, så er det et veldig dårlig tegn.

5. Dere har helt forskjellige verdier.
Det trenger nødvendigvis ikke å være en dårlig ting hvis man har forskjellige verdier i et parforhold. Noen ganger er det sunt å bli utfordret litt på egen holdninger og å være litt forskjellige, slik at forholdet ikke blir ren symbiose. Men på sikt kan det skape problemer i forholdet hvis verdiene deres er totalt forskjellige. 

6. Han gjør deg utmattet.
Hvis du er sammen med en mann som er den rette for deg, bør relasjonen deres være ukomplisert og naturlig. Du skal kunne slappe av i hans selskap, kunne være deg selv og få energi av å være sammen med ham. Hvis det ikke er tilfellet, men at han derimot tapper deg for energi, så er han nok ikke den rette. 

7. Du føler deg utilstrekkelig.
Mannen i ditt liv skal gjerne like deg for akkurat den personen du er. Hvis du føler at du ikke kan leve opp til forvnetningene hans, har behov for å pynte på sannheten eller i det hele tatt føler deg utilstrekkelig, bør du heller finne deg en partner som får frem det beste i deg.

8. Han tenker bare på seg selv.
Et velfungerende parforhold krever to parter, hvor begge er engasjert i relasjonen hvis den skal fungere optimalt. Hvis han treffer valg basert på egne behov fremfor forholdets beste, så er det et svært dårlig tegn.

9. Dere får ikke snakket ut om det som er vanskelig.
En av parforholdets største utfordringer er å kunne snakke om ting som er vanskelige. Det kan være ytterst nødvendig hvis det skal fungere godt mellom dere. Hvis han blir stum som en østers når du prøver å sette ord på hans irriterende vaner, et dårlig sexliv eller forskjellige behov dere har, bør det ringe noen bjeller.

10. Du klarer ikke å forestille deg en fremtid med ham.
Hvis du gjerne vil stifte familie og finne en partner du kan bli gammel med – men du har problemer med å forestille deg han i disse planene – så bør du nok finne deg en annen partner. 

Kan du ikke fordra lyden av andres smatting og slurping? Da lider du kanskje av denne hjernesykdommen, mener forskere.​