10 hverdagstegn på at han er et villdyr i sengen

06/10/2016 21:30

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det kan være vanskelig å vite om en mann er god i senga, før du har vært der. Heldigvis finnes det mange små hverdagstegn, som kan avsløre om han er en superman i senga.

De fleste har kjent på å bli skuffet over en partners prestasjon i senga.

Hva hjelper det at han både ser bra ut, er kinky, søt, sjarmerende og sier alle de riktige tingene, hvis han er uerfaren og fomlete i senga? Eller enda verre – hvis han er et egoistisk fjols som ikke har sex med deg, men med seg selv.

Heldigvis finnes det små signaler som kan avsløre om en mann er god eller dårlig i senga. Det skriver

Det skriver Cosmopolitan.com.

Vi har derfor samlet 10 tegn på at han garantert er en suksess i senga, og du kan banne på at han kanskje også er et sant villdyr.

God fornøyelse!

1. Han vil gjerne høre din mening og lytter til deg: Hvis en mand oprigtigt ønsker at vide, hvordan du har det, hvad du mener og tænker, så er han sandsynligvis også et hit i sengen. Disse kvaliteter vil han nemlig være tilbøjelig til at tage med i soveværelset. Og køkkenet. Og i bruseren. Og på arbejdsbordet, og hvor I nu ellers kan finde på at kaste jer over hinanden. Lytter han til dig, lytter han også til din krop.

2. Han gir driks: Generøse mennesker er som regel også generøse i senga. Er han en gjerrigper, er han muligvis også gjerrig på godsakene i senga, hvorimot den gavmilde mannen som gjerne gir drikkepenger, også er tilbøyelig til å belønne deg i senga.

3. Han kan danse: Det finnes selvfølgelig unntak, men om han er en mester på dansegulvet, kan han sannsynligvis også rocke i senga. Hvis en mann har rytme, er det nemlig et godt tegn – og forhåpentligvis også et tegn på at han kan overføre disse rytmene til madrassen. 

4. Han er glad i å eksperimentere med mat: Og her snakker vi ikke i senga (nødvendigvis), men derimot når dere er ute og spiser. For en mann som ikke er redd for å sette tenna i litt av hvert, er sannsynligvis heller ikke redd for å sette tenna i deg og prøve nye og spennende opplevelser rent seksuelt.

5. Han ser bra ut (men ikke altfor bra): Hvis en mann har utseendet med seg, har han sannsynligvis noen erfaringer i senga som kan komme deg til gode. Omvendt bør han heller ikke likne en gresk gud, for altfor ofte har pene mennesker altfor lett når det kommer til erobringer. Dermed behøver de heller ikke anstrenge seg – verken før, under eller etter deres seksuelle utskeielser.  

 

6. Han tar (mye) på deg: Det kan virke som en selvfølge, men hvis han ofte bare MÅ ta på deg, så er det fordi han ikke kan motstå verken deg eller kroppen din. Også kan du vedde på at han heller ikke kan holde fingrene (og andre ting) fra deg, når dere først får av klærne. 

7. Han er ikke en skrytehals: Det kan være sjarmerende når en mann har selvtillit, men ikke for mye selvtillit. Spesielt ikke hvis han har det travelt  med å hevde seg og forteller om alle tingene han kan. En fet jobb, penger på kontoen, store muskler og alle de andre tingene som går bra for ham, er ingen garanti for en supermann i senga. Tvert imot. 

8. Blikket hans! Det er vanskelig å forklare, men noen ganger vet man bare at øynene sier alt! Det er forskjell på å bli sett på og å bli ordentlig sett på. Hvis du fornemmer at blikket hans allerede gjør deg mo i knærne (og varm andre steder) før dere overhodet har nærmet dere soverommet, så vet du også at han kan andre ting enn å bare stirre deg lysten. Noen menn har bare ’villdyr’ skrevet i blikket.

9. Han respekterer ikke bare deg, men alle kvinner: Noen menn er sikkert så utspekulerte at de kan sjarmere seg gjennom mange av punktene på denne listen, men hvis han bare er lyttende, søt, sjarmerende og respektfull overfor deg og ikke for andre kvinner, så er han sikkert også en egoist i senga. Menn som ikke respekterer ’scoringene’ sine, respekterer heller ikke følelsene dine i senga. En mann som derimot respekterer kvinner generelt, vil som ofte være en hit å ha med seg hjem.

10. Han vekker villdyret i deg: Hvis du merker at han vekker de mest erotiske og dyriske drifter du overhodet gjemmer på, så er det fordi han selv besitter dem. Her snakker vi ikke bare om lyst til sex, men lyst til at dere kaster hverandre rundt i het og voldsom elskov, som om det ikke var noen morgendag. Og hvis han fremmer de lystene i deg, så har du nok også allerede fått dem frem i ham.