11-åring dør etter populær TikTok-trend går galt: Nå advarer moren andre foreldre

10/03/2024 23:00

Sofie

Viralt
Foto: Facebook/Shutterstock
Foto: Facebook/Shutterstock
Moren prøver nå å advare andre foreldre slik at de ikke lider samme skjebne som henne.

I en tragisk hendelse i England har en familie mistet sin 11 år gamle sønn, Tommi-Lee Billington, som døde etter å ha deltatt i en farlig trend kjent fra det sosiale mediet TikTok. 

Tommi-Lee ble funnet død i helgen etter at han og en venn eksperimenterte med «chroming» – en utfordring som går ut på å puste inn giftige gasser fra hverdagsprodukter som deodoranter og malingsbøtter.

Dette er skrevet av The Independent.

Ifølge Tommi-Lees mor, Sherri, ble sønnen hennes hastet til sykehuset, men livet hans sto ikke til å redde og gutten døde av hjertestans.

Denne hendelsen har skapt oppstyr og sorg for familien, som nå appellerer til publikum om å være klar over farene som kan komme med disse appene.

Spesielt har Sherri oppfordret foreldre til å snakke med barna sine om risikoen ved å etterligne slike trender og få dem til å slette TikTok-appen fra enhetene sine. Budskapet hennes er et rop om hjelp for å forhindre at lignende tragedier rammer andre familier.

Politiet har satt i gang etterforskning av omstendighetene rundt Tommi-Lees død, som i skrivende stund behandles som «uavklart», da resultatet av obduksjonen ennå ikke foreligger. 

Moren legger særlig vekt på at gutten hennes bare ville ha det gøy ved å prøve noe som andre også gjorde på perrongen, men at dette kan få fatale konsekvenser. 

Så hvis du har et barn som har TikTok-appen på telefonen, er det lurt å ha en samtale om innholdet på appen og de ekstreme konsekvensene som enkelte trender kan ende opp med. 

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.