12-årig jente hjelper lillebror til verden

10/06/2017 20:45

Anniken Hauge

Viralt
Fødsel af lillebror
Foto: Nikki Smith / Facebook
En fødsel i Mississippi foregikk utover det vanlige forleden dag. Det var nemlig en 12 år gammel storesøster som tok i mot sin nye lillebror.

Da Jacee Dellapenas mor skulle føde sitt tredje barn forrige uke på et sykehus i Mississippi, ble det en helt spesiell opplevelse for alle involverte. Legen lot nemlig den 12 år gamle Jacee se med fra første rad og få den ærefulle oppgaven med å ta i mot sin nyfødte lillebror. 

Det skriver DailyMail

 

Jacee hadde lenge ønsket å kunne ta del i fødselen, men det skulle vise seg at hun spilte en så stor rolle som hun slett ikke hadde drømt om. Den unge hjelperen gråt derfor noen tårer underveis. I begynnelsen skyldtes tårene riktignok ikke bare overveldelse.

(Artikkelen forsetter etter bildene)

12-årige Jacee Dellapena bringer sin lille bror til verden godt hjulpet på vei av fødselslegen.

Jacee fikk også lov å klippe navlestrengen.

- Jeg begynte å gråte fordi jeg var redd for at jeg ikke var høy nok for å se ham komme ut, fortalte Jacee Dellapena til et lokalt nyhetsmedie etter fødselen. 

Det var legen selv som foreslo for moren Dede Carraway at Jacee skulle få på seg sterilt utstyr og få lov til å ta i mot den lille gutten. Selv om Dede Carraway måtte tenke seg om litt, endte hun opp med å si ja og gi datteren sin en opplevelse for livet. 

Foreldrene Zack og Dede Carraway.

Jacee, som var veldig spent, ble iført frakk og hansker, og under anvisninger fra legen var det hun som sto for resten av fødselen. 

- Jeg gjorde det virkelig. Jeg fikk lov til å ta i mot babyen. Jeg har aldri fått lov til å leke lege på den måten før, men det var virkelig “the real deal”og jeg var veledig nervøs, har Jacee i følge dailymail.com fortalt etterpå. 

(Artikkelen forsetter etter bildene)

Den unge fødselshjelperen ser litt skremt ut på bildene faren tok underveis. Jacee fikk også lov til å klippe navlestrengen, mens faren så på fra sidelinjen med kameraet. 

Familien i mars i år - Bildene er nå delt over 150.000 ganger siden Nikki lag de ut på Facebook.