17-åring kjørt ned av travel mor: Nektet å hjelpe offeret fordi hun "hadde det veldig travelt"

16/07/2016 17:30

Anniken Hauge

Viralt
- Barna mine blir redde hvis de ser det blodige ansiktet ditt, sa bilisten. Hun forklarte videre at hun ikke hadde tid til å hjelpe da hun måtte levere barna sine.

Det var ikke mye hjelp å hente da 17-årige Taron Stead ble kjørt ned av en kvinnelig bilist i den engelske storbyen Sheffield.

Tenåringen var ute og kjørte på sin mountainbike, da han midt i morgentrafikken ble truffet av bilen med kvinnen bak rattet. 

Synet av guttens blodige ansikt fikk bilisten til å forklare at hun ikke ville skremme barna sine i bilen ved å blande seg mer i trafikkuhellet.

- Hun sa til han at det var barn i bilen, og at hun ikke ville gjøre de redde. De var også i ferd med å komme for sent på skolen, og derfor kjørte hun bare videre, forklarer Naomi Pickard, som er mor til den uheldige tenåringen.

Hun har valgt å stå frem i håp om at mulige øyenvitner vil stå frem og hjelpe politiet med opplysninger om den travle fluktbilisten. 

Det skriver American Now.

Taron Stead pådro seg flere kvestelser og blåmerker i ansiktet ved påkjørselen, men heldigvis var de ansatte på en skole i nærheten flinke til å hjelpe ham. 

Han ble senere kjørt til sykehuset, og sjokket over den manglende hjelpen er derfor det verste som skjedde ham i forbindelse med påkjørselen. 

 

Læs også:

Kvinne dro på loppemarked og kjøpte en ring for 114 kroner: Gullsmeden holdt på å besvime da han så den 33 år etter at hun kjøpte en ring til bare 114 kroner, fikk hun noe av et sjokk. Ringen var verdt mye penger.
Finnes på alle kjøkken: Når du blander det med Cola og ser magien skje vil du gjøre det samme Når du ser hvordan blandingen kan brukes, vil du gjøre det samme.