17-åring kjørt ned av travel mor: Nektet å hjelpe offeret fordi hun "hadde det veldig travelt"

16/07/2016 17:30

Anniken Hauge

Viralt
- Barna mine blir redde hvis de ser det blodige ansiktet ditt, sa bilisten. Hun forklarte videre at hun ikke hadde tid til å hjelpe da hun måtte levere barna sine.

Det var ikke mye hjelp å hente da 17-årige Taron Stead ble kjørt ned av en kvinnelig bilist i den engelske storbyen Sheffield.

Tenåringen var ute og kjørte på sin mountainbike, da han midt i morgentrafikken ble truffet av bilen med kvinnen bak rattet. 

Synet av guttens blodige ansikt fikk bilisten til å forklare at hun ikke ville skremme barna sine i bilen ved å blande seg mer i trafikkuhellet.

- Hun sa til han at det var barn i bilen, og at hun ikke ville gjøre de redde. De var også i ferd med å komme for sent på skolen, og derfor kjørte hun bare videre, forklarer Naomi Pickard, som er mor til den uheldige tenåringen.

Hun har valgt å stå frem i håp om at mulige øyenvitner vil stå frem og hjelpe politiet med opplysninger om den travle fluktbilisten. 

Det skriver American Now.

Taron Stead pådro seg flere kvestelser og blåmerker i ansiktet ved påkjørselen, men heldigvis var de ansatte på en skole i nærheten flinke til å hjelpe ham. 

Han ble senere kjørt til sykehuset, og sjokket over den manglende hjelpen er derfor det verste som skjedde ham i forbindelse med påkjørselen.