19-årig jente er ikke i tvil: Jeg er gravid med Jesus

05/11/2016 18:00

Anniken Hauge

Viralt
En amerikansk tenåringsjente insisterer på at hun er gravid i niende måned med Guds sønn. Ingenting kan overbevise henne om noe annet.

Den amerikanske talkshow-verten Dr. Phil er vant til å høre litt av hvert i det populære programmet sitt, hvor han rådgir alminnelige folk med alle slags vanskeligheter i livet, på direkte tv.

Han ble allikevel satt skikkelig på prøve, han han nylig hadde en ung kvinnelig gjest i studio som hevdet å være gravid med Jesus i niende måned. Videre holder hun også fast på bestemt på at Eminem er faren hennes, skriver The Sun

19-årige Haley var aldeles overbevisend, da hun fortalte historien sin i programmet:

- Jeg er gravid og det er Jesus. Familien min, venner, prestene i kirken, de tror ikke på at jeg er gravid. Jeg vet at det er Jesus. Jeg bryr meg ikke om at familien min ikke vil støtte meg. Det handler i virkeligheten bare om man for alvor tror på Jesus eller ei forklarte hun. 

- Jeg er likegyldig til hva graviditetstesten og legen sier. Når jeg føder babyen min kommer ingen til å avvise ham, fordi han er min saviour.

Haley har blitt diagnostisert med paranoid skizofreni, og moren hennes forteller i programmet at datteren hennes også er en desillusionert lystløgner. Selv da Dr. Phil arrangerte en ultralydsskanning for å få den unge kvinnen til å forstå at hun ikke er gravid, står hun fast på det hun mener er riktig.

Ifølge Haley har hun lagt på seg atskillige kilo, og hun merker at barnet sparker. Legen forteller henne at hun bare har luft i tarmene som beveger seg rundt, men det rokker ikke ved hennes overbevisning.

- Jeg er lei for det, Dr. Stork, men du kan ikke lyve overfor Jesus, lyder responsen hennes.

 

Haleys mor Kristi er fortvivlet:

- Første gang jeg hørte hennes si det, sa hun at Jesus var inni magen hennes. Jeg så på henne og lurte på om hun hadde mistet det helt. 

- Jeg kan ikke fortsette å leve slik. Vi er nødt til å behandle henne som om hun faktisk var gravid, for å unngå konflikter. Jeg håper at Dr. Phil kan fortelle meg om hun bare spiller skuespill, eller om hun faktisk har behov for hjelp. 

Se et klipp fra den bemerkelsesverdige episoden av Dr. Phil nedenfor.

Her er enda et klipp hvor Dr. Phil stiller spørsmål til Haleys atferd.