2-årig jente mistet lemmene sine til sjelden sykdom: Får en dukke med benproteser

13/08/2016

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Facebook/Hope 4 Harmonie
Foto: Facebook/Hope 4 Harmonie
Meningitis kostet den lille jentas armer og ben. Nå har hun fått en helt spesiell gave.

Som de fleste andre små jenter, elsker toårige Harmonie-Rose Allen dukker. Men det er ikke mange dukker som likner på henne. Britiske Harmonie-Rose mistet nemlig begge armene og bena i tillegg til en del av nesa da hun var baby, på grunn av meningitis. 

Det skriver Little Things

Nå har Harmonie-Roses foreldre, Ross og Freya, beæret datteren deres en helt unik gave - en yndig dukke - som akkurat som jenta mangler forskjellige lemmer og har benproteser.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Foto: Facebook/Hope 4 Harmonie

 

Lille Harmonie-Rose elsker dukken Rebecca hun fikk av moren og faren, som ble gitt på grunn av hennes modighet gjennom hele sykdomsforløpet.

- Hun elsker den og sier 'mamma, hun er akkurat som meg', forteller Freya.

Artikkelen fortsetter under bildet.

 

I september 2015 ble Harmonie-Rose så syk at legene ga henne en 10 prosents sjanse for å overleve sykdommen. Men heldigvis slo den lille jenta de dårlige oddsene. 

I videoen nedenfor kan de se det fine øyeblikket hvor foreldrene ga Harmonie-Rose den unike dukken.

 

 

Læs også:

Bergensbanen stengt: Passasjerer måtte overnatte på toget Bergensbanen og flere fjelloverganger ble stengt på grunnlag av uvær. Passasjerene har overnattet på toget i natt.
Etter ny studie: Forskere kommer med advarsel til personer som sover for lite Sover du for lite? Det kan få store konsekvenser for deg. Hvis du sover mindre enn fem timer om natten, øker det risikoen for en blodpropp.