2-åring blir oppdaget i å spise hundemat: Nå har hennes morsomme forklaring blitt sett av millioner

28/07/2021 12:37

Emma Sletta

Viralt
Barn kan gi underholdende forklaringer når de blir tatt på fersken. Dette var også tilfelle for denne to år gamle jenta.

To år gamle Lilyana har blitt fortalt flere ganger av foreldrene sine at de ikke skal røre eller spise fra hundens mat. Likevel klarte moren hennes, Sarah, å fange henne rødhendt mens hun rotet rundt i hundemat.

Til tross for at hun ble tatt på fersken, gjorde ikke den to år gamle jenta mye for å innrømme det. Tvert imot benektet hun å ha rørt hundens mat.

Både faren og moren var vitne til at den lille jenta sto med fingrene nede i hundens mat, som hun også tok litt tak i. Det var derfor ingen av dem var i tvil om hva Lilyana hadde drevet med.

Etter å ha blitt fanget med fingrene i kakeformen, så Lilyana bare en vei ut. Hun valgte ganske enkelt å benekte at det var sant det foreldrene hennes hevdet – ikke bare én, men gjentatte ganger.

Heldigvis fanget moren hele episoden på video. Videoen har siden blitt delt på nettet, der den har fått millioner til å smile.

I videoen kan du høre hvordan Sarah gjentatte ganger spør sin to år gamle datter om hun har rørt hundens mat. Hver gang er svaret imidlertid det samme: et klart og rungende nei.

Deretter, til tross for at hun ennå ikke er fullt utviklet språk, prøver hun å forklare foreldrene sine at hun ikke har rørt maten.

–Nei, jeg rørte ikke maten, sier hun flere ganger, selv om hun nok er klar over at foreldrene har sett alt.

Sarah delte opprinnelig videoen på sin egen Facebook-profil, men delte den senere på blant annet Facebook. YouTube og Twitter. Flere har kommentert videoen, og skriver at de mener to år gamle Lilyana har en flott karriere som advokat foran seg.

Du kan se de morsomme videoene av Lilyana nedenfor: