20 år gamle Mollie ble kastet ut av baren på grunn av klesvalget sitt

12/07/2021 08:58

Emma Sletta

Viralt
Den hyggelige byturen gikk ikke som forventet.

Britiske Mollie Wood var sist helg på en bar med sin venn. Men den hyggelige byturen gikk ikke som forventet.

Mollie Wood ble kastet ut av baren.

Som i Danmark har det også vært varmt i Storbritannia. Derfor hadde Mollie Wood valgt å bruke en halterneck-topp, et langt skjørt og joggesko.

Det valget av klær falt ikke i smaken av barpersonalet, som ba Mollie Wood om å forlate baren.

Ifølge Mollie Woord sa barsjefen at han hadde nektet å betjene mannlige gjester uten gensere på, og han ville ikke ha Mollie og vennen hans i baren da de hadde på seg «upassende klær».

Ble sluppet inn

Imidlertid hadde de to venninnene klart å komme inn i baren. I døråpningen sto en kvinnelig ansatt, og det var bare på barens gårdsplass at de to kvinnene ble stoppet.

– Vi gikk halvveis gjennom puben da den mannlige barsjefen ropte til oss om å stoppe. Han sa: "Du kan ikke komme inn her, du er kledd veldig upassende og det er ikke greit. Du kan ikke bruke en slik topp, sa Mollie og vennen hennes angivelig.

Da Mollie spurte hvorfor klærne hennes var upassende, fortalte han henne at det var som menn uten gensere på, og de hadde avvist mange menn som hadde valgt å kaste skjorten.

" Jeg var bare veldig flau. Vi hadde vært på fire puber tidligere den dagen og aldri blitt nektet adgang, forklarer Mollie i en TikTok-video.

" Jeg fortalte ham hvor sexistisk det var å sammenligne meg med en toppløs mann. Jeg hadde på meg en topp. Jeg var ikke toppløs."

Venninnene forlot baren, men valgte å komme tilbake. De bestemte seg for å gå tilbake og klage på måten de hadde blitt behandlet på.

Her, ifølge Mollie, ble de møtt av en uhøflig barleder som vendte ryggen til dem. De prøvde å få svar på hvorfor den kvinnelige ansatte slapp dem inn hvis de var kledd så upassende. Men det ble ikke oppnådd noe svar, forklarer Mollie.

Du kan se videoen med Mollie nedenfor: