20 år gammel kvinne sendte uønsket 'dickpic' fra en mann videre til moren hans - kort tid etter fikk hun svar

01/08/2017 16:30

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Madi Kohn/Facebook
Foto: Madi Kohn/Facebook
En 20-årig kvinne valgte å videresende et uønsket penisbilde til avsenders mor.

Historiene om kvinner som uoppfordret mottar støtende og krenkende nakenbilder fra fremmede menn har vist seg å være et økende problem. 

Som et motsvar på den ekle 'trenden', har flere kvinner nå valgt å ta igjen bed å videresende disse bildene til avsenders mor, familie eller venner.

En av disse kvinnene er amerikaneren Madi Kohn fra Arizona.

Den 20-årige universitetsstudenten har nemlig forklart BuzzFeed at hun med tiden har motatt et stort antall støtende penis-bilder over sosiale medier – bilder som hun på ingen måte har uttrykket et ønske om å motta.

Foto: Madi Kohn/Facebook

- Jeg er ikke den første personen som mottar noe sånt, forklarer hun og understreker at hun med tiden ble utrolig lei av de provoserende bildene. 

Derfor var Madi Kohn også rask på å ta igjen. Det gjorde hun blant annet på Tinder-profilen sin hvor hun skrev:

- Hvis du sender meg dickpics, så sender jeg de videre til moren din.

Foto: Madi Kohn/Tinder

Senere har mange menn, ifølge Madi Kohn, funnet den kvikke trusselen relativt underholdende, men nyligt trosset en ung mann allikevel 20-åringens advarsel.

I forrige uke mottok Madi Kohn nemlig atskillige bilder på Instagram, hvor alle var av seksuell karakter. 

Foto: Madi Kohn/Instagram

- Han har skrevet til meg flere ganger tidligere, men jeg har aldri svart ham, forklarer Madi Kohn, som blant annet mottok et penisbilde fra den fremmede mannen som også har forsøkt å kontakte henne på Tinder. 

Derfor valgte Madi Kohn å gjøre alvor av trusselen sin, og etter litt research fant hun frem til avsenderens mor. HUn mottok senere en beskjed med følgende ordlyd: 

 

- Hej, jeg ser at Ryan er sønnen din. Jeg har aldri snakket med han eller møtt han, men han har sendt meg dette bildet etter å ha sett profilen min. Vil du være vennlig å fortelle ham at han ikke skal sende bilder uoppfordret til kvinner. Jeg vil ikke ha det.

Foto: Madi Kohn/Facebook

Sammen med meldingen sendte hun et bilde av sønnens penis.

Og senere samme dag fikk hun svar.
Moren var nemlig rask til å unnskylde sønnen sin overfor Madi Kohn.

- Jeg er lei for det. 1000 ganger unnskyld. Sønnen min er ikke den mannen jeg trodde han var. 1000 ganger unnskyld, lød svaret fra moren. 

Foto: Madi Kohn/Facebook

Hun avsluttet svaret med å love at hun skulle ta en alvorsprat med sønnen sin.

- Hun tok det ganske bra. Han prøvde ikke å snu på det og angripe meg tilbake. Og det var veldig bra, forteller Madi Kohn.

Og ikke lenge etter så hun hvordan penisavsenderen fikk det travelt med å endre brukernavnet sitt og slette etterjavnet. 

Mon tro om han ikke har fått seg en real lærepenge?