23 år gammel kvinne ble avvist av flyselskapet: Fikk beskjed om at klærne var «upassende»

04/06/2024 09:00

Emma

Viralt
Foto: Instagram
Foto: Instagram
En 23 år gammel kvinne ble bedt om å skifte klær hvis hun skulle på flyet, da hennes første antrekk tilsynelatende var "upassende".

En kvinne har avslørt at hun ble avvist av et flyselskap for å ha på seg treningsklær da hun skulle på et fly. Modell og influencer Ravena Hanniely har åpnet opp om sin "pinlige" flyopplevelse som førte til at hun ble bedt om å bytte klær før en flytur.

Den blonde skjønnheten fra Brasil var på vei fra London til hjemlandet i mars i år. Da hun skulle gå om bord, ba en av flyvertinnene henne om å «skifte klær». Hvis hun ikke gjorde det, kunne hun ikke komme seg på flyet.

23-åringen sa at den kvinnelige flyvertinnen insisterte på at hun ikke kunne fortsette reisen med klærne hun hadde på seg, da det var for "upassende" for de andre passasjerene på flyet. På det tidspunktet var influenseren iført små rosa shorts og en sports-BH, skriver The Sun.

Ben, skuldre, armer og en del av magen hennes var synlige i det uformelle settet da hun viste frem sin tonede figur og tatoveringer. Hun paret sitt avslørende antrekk med glamorøs sminke og rettet hår - og så ikke noe problem med antrekket selv.

Du kan se antrekket hennes nederst i denne artiklen...

Ravena sa også at hun ikke kunne endre seg ettersom hun allerede hadde sjekket inn kofferten med alle klærne i. Som et resultat spurte hun flyvertinnen: "Hva foreslår du at jeg gjør?"

Hun la til: "Jeg spurte hvor det var skrevet at jeg ikke kunne reise i treningsklærne mine, og hun lot meg snakke med meg selv."

Ravena sa da til flyvertinnen: "Jeg er overrasket. Det har aldri skjedd meg før.

Til tross for konfrontasjonen erklærte hun: «Jeg drar!»

Til tross for tafattheten fortsatte Ravena, som har over 37 000 følgere på Instagram, reisen til Brasil. Derfor endte det ikke med at hun måtte bytte klær, men det var likevel en veldig «pinlig» situasjon for den unge modellen og influenseren.

Foto: Instagram