25-årig kvinne var lykkelig og forelsket: Så gikk kjæresten amok og rev ut tungen hennes

27/10/2016 17:30

Anniken Hauge

Viralt
Foto: GoFundMe Carleigh Hager
Foto: GoFundMe Carleigh Hager
Carleigh Hagers historie blir nå delt på sosiale medier, hvor hun kommer med en oppfordring til alle som måtte oppleve å være i et voldelig forhold. Hun har selv opplevd det verste og uttaler seg nå om saken.

Hvis du er i et forhold som er eller utvikler seg voldelig, så GÅ.

Gå og kom aldri tilbake, lyder oppfordringen fra en kvinne som har merket følgene av et ytterst voldeig forhold, på verst tenkelige måte både psykisk og fysisk.

Kvinnens navn er Carleigh Hager, og historien hennes og et intervju med Mirror, går i disse dager sin gang på nettet, hvor det deles til skrekk og advarsel for andre. Carleigh Hager håper andre kan lære av det vonde hun har gjennomgått.

Foto: GoFundMe Carleigh Hager

For utenforstående var Carleigh inntil nylig tilsynelatende lykkelig sammen med den daverænde kjæresten Ryan. Facebook-profilen hennes var fylt med romantiske bilder av den 25-årige sykepleieren og kjæresten; de smilte, de så forelsket ut, alt så perfekt ut og hun kalte ham sin “drømmeprins” (Prince Charming red.) – men det var alt sammen bare på overflaten.

Foto: GoFundMe Carleigh Hager

Lørdag forrige uke dro paret til et bryllup, og på veien hjem begynte Ryan å kalle henne for “kjerring” og andre stygge ting foran deres felles venner. Da Carleigh var hadde lagt seg senere på kvelden, kom han inn på rommet, låste døren og begynte å kvelde henne i søvne, ifølge den amerikanske kvinnen, som bor i byen Indianapolis.

Venner prøvde å bryte seg inn og lykkes også med det, men den 26-årige mannen klarte allikevel å stenge de helt ute av huset, så han kunne fortsette blodrusen.

 

Han stakk fingrene inn i Carleighs nese slik at hun ikke klarte å puste og:

- Han kom tilbake til badeværelset hvor jeg var, og sa at jeg skulle slutte å skrike og fortsatte så med å stikke fingrene inn i munnen min og rive tungen min halvveis av, forteller kvinnen i intervjuet.

Foto: GoFundMe Carleigh Hager

- Han bet av en del av øret mitt. Han prøvde å bite av en del av nesen min. Han prøvde å bite av fingrene mine. Jeg har bitemerker fra toppen av ryggen og helt ned til rompa. Han bet meg i halsen, utdyper hun.

Foto: GoFundMe Carleigh Hager

Til slutt besvimte hun og våknet først da politiet kom og grep inn i situasjonen. 

Ifølge Carleigh Hager er det ikke første gang hun har blitt overfalt av Ryan, men denne gangen resulterte mishandlingen i at hun fikk store skader i hodet, hun kunne ikke se på det venstre øyet, og er i det hele tatt så ille tilredt at hun må gjennomgå et lengre gjenopptreningsforløp - både mentalt og fysisk.

Han toppet som nevnt volden med at flå ut en del av tungene hennes, så blodet stod ut til alle kanter. Selv da fortsatte han, og prøvde å kvele henne i hennes eget blod. Tungen har senere blitt sydd noenlunde på igjen, men Carleigh kan av samme grunn ikke innta fast føde på minst tre uker. 

Foto: Indianapolis Politi - Ryan Cameron

Carleigh Hager overlever, men det kunne endt annerledes. Hun bruker derfor opplevelsen sin til å advare andre som måtte befinne seg i et psykisk eller fysisk voldelig forhold. 

Hun ble selv i forholdet av frykt, fordi Ryan truet henne med å drepe hunden hennes. I ettertid ser hun at truslene var en del av voldtyranniet, som til slutt kunne endt med døden. 

- Ikke la de ta pågangsmotet ditt fra deg, og fortelle deg at ikke er bra nok eller kan noe. Vær sammen med venner. Gjør akkurat det du har lyst til i dette livet. For en sånn type menneske er ikke en ordentlig mann. Det er ikke en som elsker deg, lyder oppfordringen hennes til andre.

Ryan er nå varetektsfengslet og anklagepunktene teller vold i hjemmet, særlig grov vold og forsøk på kvelning.