3 overraskende tegn på at kjæresten din er en listepikk

20/10/2017 15:30

Anniken Hauge

Viralt
Det kan være vanskelig å gjennomskue om kjæresten din er utro mot deg. Men ifølge en ekspert er det tre karakteristika som går igjen ofte ved utroskap.

Statistikkene viser at det er veldig mange mennesker som er utro mot kjærestene sine. Men da det er et tabubelagt emne, kan det være vanskelig å finne ut om nettopp din kjæreste er en av dem. 

Der er dog visse karakteristika som tilsynelatende går igjen hos mange av de som begår utroskap.

Det skriver Daily Mail.

Den australske privatdetektiven Lachlan Jarvis har gjennom sin karriere etterforsket affærer i mer enn 35 år. Han hevder at overvåkning er den beste måten for å avsløre en utro partner, fordi det er den mest effektive måten å skaffe bevis på:

- Vi ser etter ethvert tegn på intimitet - et kyss, litt kos, en tur på stranden hånd i hånd, sier Lachlan Jarvis til Daily Mail.

Gjennom årene som privatdetektiv har Lachlan Jarvis spesielt bemerket at mange utro passer inn i følgende tre kategorier:

Folk over 40 år.
Det første karakteristika som Lachlan Jarvis har bitt seg merke i er personens alder. Det er Lachlan Jarvis’ oppfattelse at flere er utro mot kjæresten sin etter de har fylt 40 år. Det skyldes en endring av psyken som skjer over flere år. 

Folk som gifter seg i tidlig alder.
Lachlan Jarvis’ etterforskning viser dessuten en tendens til at det er større risiko for utroskap hvis du ble gift deg da du var veldig ung. Det skyldes sannsynligvis at mange mennesker endrer seg både følelsesmessig og psykologisk i løpet av 20-årene og 30-årene.

Hvis du ble gift i starten av 20-årene, visste du kanskje ikke helt hva du egentlig hadde behov for i et eksteskap. 

Folk med en konservativ eller religiøs bakgrunn.
Sist men ikke minst tilhører en del av menneskene som er utro mot partneren sin, en konservativ religiøs gruppe. Lachlan Jarvis er ofte blitt sendt ut for å overvåke noen med denne bakgrunnen, som for eksempel har vært under press for å gifte seg tidlig. 

Når vedkommende oppdager at han eller hun egentlig ikke passer så bra sammen med partneren sin allikevel, blir kanskje følelsene deres styrt en annen retning.

Monika oppdaget mannens utroskap: Tok voldsom hevn over elskerinnen

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.