3 ting fødselsmåneden din sier om hvor god du er i senga

06/10/2017 10:15

Anniken Hauge

Viralt
Fødselsmåneden din har tilsynelatende stor betydning for hvordan du oppfører deg i senga.

Er du litt kinky, selvopptatt eller kanskje den most lojale kjæresten som finnes? Din fødselsdagsmåned har kanskje større betydning for sexlivet ditt enn du tror.

Cosmopolitan har sett nærmere på hva fødselsdagen din avslører om hvordan du oppfører deg i senga.

Januar.
Når du har et godt øye til en person, kan du være veldig insisterende. Du har dessuten en kinky side som kommer til uttrykk når du brer deg ut i senga med kjæresten.

Februar.
Du er et veldig lidenskapelig menneske som nyter å utleve den eventyrlystne siden av personligheten din. Du har dog også en tendens til å være litt emosjonelt distansert. 

Mars.
Du elsker å være i sengen din og tilbringer helst så mye tid som mulig der. Sexlivet ditt er preget av spiritualitet og en nær tilknytning til partneren din. Du tar sexlivet ditt til et helt nytt nivå av intimitet.

April.
Når noe har fanget interressen din, så er du umulig å stanse. Du gir deg hen i senga, og er i fyr og flamme under selve akten. Deretter blir du dog fort kjølig igjen.

Mai.
Det er veldig viktig for deg at du føler deg godt tilpass når du har sex. Derfor har du helst sex på et laken av silke. Du elsker sex og kan rett og slett ikke få nok av det.

Juni.
Du elsker å prøve nye stillinger når du har sex med kjæresten din. Det er alltid en veldig intens opplevelse å ha sex med. Sist, men ikke minst, blir du helt vill når du har telefonsex.

Juli.
Du har et stort behov for å ha en følelsesmessig forbindelse til sexpartneren din. Han eller hun har funnet seg en svært lojal partner i deg, og du nyter å gi den andre nytelse. 

August.
Som person er du enten ekstremt selvopptatt eller ekstremt sjenerøs. Du viser gjerne frem evnene dine i senga, og hater når andre skal fortelle deg hva du skal gjøre.

September.
Du er generelt en veldig lidenskapelig person, og sier aldri nei til å prøve noe nytt. Du har behov for å føle deg følelsesmessig knyttet til sexpartneren din.

Oktober.
Du har høye forventinger til sexpartneren din. Selv er du en mester i forførelsens kunst og forhaster deg aldri senga.

November.
Du er litt eiesyk av natur, og ønsker også selv at partneren din vil ha deg for seg selv. Du er villig til å prøve hva som helst i senga.

Desember.
Du er veldig kreativ når det kommer til sexstillinger. Du elsker pirrende rollespill og liker generelt godt å ha det moro i senga.

8 triste tegn på at dere virkelig ikke passer sammen senga