32 år gammel mor kjente at vannet gikk og skyndte seg til sykehuset: På parkeringsplassen så hun noe svært sjokkerende

01/02/2018 12:15

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Kerry Berry/Facebook
Foto: Kerry Berry/Facebook
Det ventet moren et stort sjokk da hun skulle avsted til sykehuset for å føde.

Alle som er blitt foreldre kjenner til følelsen.

Plutselig går vannet, og så er det bare å haste avgårde ut av døra og komme seg til sykehuset.

Det er i hvert fall første skritt på veien til at en ny kommer til verden, men for den britiske moren Kerry Berry ble gleden over å skulle føde raskt erstattet av sinne og frustrasjon.

I midten av januar var det endelig tid for Kerry Berry å føde en liten datter, og da vannet gikk ba hun mannen sin Luke om at gå ut og starte parets bil, skriver hun på Facebook.

Mannen kom nemlig fort tilbake igjen med dårlig nyheter.

- Han kom tilbake og sa at bilen ikke sto utenfor huset. Denne gangen var det ikke gravidetståka som hadde gjort at jeg hadde glemt hvor jeg parkerte bilen. Noen hadde stjålet bilen vår rett foran huset, skriver Kerry Berry på Facebook, og understreker at det ikke akkurat var det beste tidspunktet for et slikt uhell.

Kerrys hvite Ford Fiesta som vanligvis står på sin faste plass var plutselig søkk borte. Foto: Kerry Berry/Facebook

Da hun ringte til forsikringsselskapet deres ba personen i den andre enden henne om å lete etter bilen selv, ettersom politiet ikke hadde funnet den – ikke særlig gode nyheter for en vordende mor.

- Forsikringsselskapet synes det var passende at jeg selv prøvde å finne bilen siden politiet ikke hadde funnet den. Det gjorde meg helt rasende, sier Kerry Berry i et intervju med den bristiske avisen Daily Mail

Forsikringsselskabet avviser at de over telefon har rådet en gravid kvinne til å gå rundt å lete etter bilen sin.

Forøvrig vil det gå seks uker før forsikringsselskapet kan utbetale forsikringssummen, hvilket vil si at moren ikke har noe bil i mellomtiden.

Paret kom seg heldigvis sikkert avsted til sykehuset, hvor Kerry Berry fødte en frisk og rask jente som har fått navnet Evelyn.