4-årig sønn skrek plutselig i vilden sky på lekeplassen - nå advarer Camilla andre foreldre

14/09/2017 14:30

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Camilla Renström/Facebook
Foto: Camilla Renström/Facebook
En opprørt mamma har en viktig beskjed til andre foreldre etter en rystende opplevelse på en lekeplass.

Onsdag ettermiddag var svenske Camilla Renström på lekeplassen i Bureå i Sverige sammen med sin fire år gamle sønn Theo.

Som så ofte før fikk den lille gutten lov til å løpe rundt alene på lekeplassen, men plutselig hørte Camilla Renström sønnen sin gi fra seg et høyt skrik etterfulgt av voldsomt gråt. Det skriver Norran.se.

Da moren kom sin ulykkelige sønn til unnsetning, gjorde hun en skremmende oppdagelse på rompa til den lille gutten.

For i setet på gyngehesten som den lille gutten hadde sittet på, hadde noen plassert masse spisse spiker, som hadde blitt hamret ned i setet.

Foto: Camilla Renström/Facebook

Foto: Camilla Renström/Facebook

- Først var jeg bare et stort spørsmålstegn. Hvorfor bestemmer noen seg for å gjøre noe sånn? Heldigvis var det bare klærne hans som ble skadet, men jeg ble sint og ringte til kommunen som dukket opp kort tid etter, forteller Camilla Renström til Norran.

Kommunens ansatte fikk fjernet de farlige spikerne, mens den sjokkerte moren gikk hjem med sønnen sin.

Da hun kom hjem ringte hun til politiet for å anmelde den syke spøken, før hun også logget seg inn på Facebook og skrev en advarsel til andre foreldre. 

- Jeg vil gjerne gå ut og advare, slik at ingen andre blir utsatt for det vi opplevde i dag, skriver Camilla Renström innledningsvi i innlegget sitt hvor hun forteller om opplevelsen.

Foto: Camilla Renström/Facebook

- Fireåringen min slapp heldigvis unna med litt vondt i rompa og ødelagte bukser. Episoden er også blitt håndtert av kommunen og anmeldt til politiet, men jeg vil gjerne advare hvis det skulle gjenta seg på flere lekeplasser i Bureå, avslutter den rystede moren innlegget med.

Les også: Mor byttet barnehage: 'De ansatte er for tykke til å ta godt vare på barnet mitt'