45 år gammel mann fridde til kjæresten sin: noen timer senere var han død

18/03/2024 19:00

Mikkel Sletta

Viralt
Foto: Privat
Foto: Privat
En 45 år gammel mann hadde nettopp fridd til kjæresten, men noen timer senere mistet han livet i en forferdelig ulykke.

En britisk mann ved navn Stephen Willits har mistet livet i en forferdelig ulykke. For å gjøre vondt verre skjedde det bare timer etter at han hadde fridd til kjæresten.

Ifølge det britiske mediet Metro falt den 45 år gamle mannen fra en balkong, noe som endte opp med å koste ham livet.

I forbindelse med fallet fra balkongen på Korfu i Hellas pådro han seg alvorlige skader. Dette betydde at ingenting kunne gjøres for å redde livet hans. Det har i ettertid kommet frem i en rettssak.

Samme kveld hadde han fridd til kjæresten, som han hadde invitert på ferie. De hadde kost seg med middag og drikke, etterpå hadde han stilt et av livets store spørsmål.

Senere dro de tilbake til hotellrommet i tredje etasje, hvor de delte den glade nyheten med venner og familie. Derfor var det tydelig at både Stephen og partneren hans var veldig fornøyde med sin nye status som forlovet.

Men bare en time senere gikk det fryktelig galt da Stephen falt fra balkongen. På det tidspunktet var partneren hans på badet, så hun så det ikke.

I forbindelse med en påfølgende etterforskning har det kommet frem at det ikke er kjent nøyaktig hva som gikk galt. Det har kommet frem at han hadde 'mild depresjon', men at han ikke hadde noen historie med psykiske lidelser eller lignende.

En toksikologisk rapport viste imidlertid at han var sterkt beruset da han døde. Coroner Daniel Howe bidro til etterforskningen med sin kunnskap.

"Stephen døde som følge av et fall fra høyden," sa han.

"Han så ut til å være ved godt mot. Han hadde fridd til kjæresten sin den dagen og var glad for det. Han kom med positive kommentarer til familien, på Facebook og til andre beboere på hotellet.

"Hvorfor han nærmet seg balkongen kan jeg ikke fastslå."

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.