5-åringen spiser ikke hele matboksen sin: Når moren finner ut hvorfor, blir hun rasende på læreren

25/06/2023 06:30

Sofie

Viralt
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En mor ble ganske overrasket da hun oppdaget at muffinsen i sønnens matpakke var urørt.

Da Ashley Griffiths spurte femåringen hvorfor han ikke hadde spist det, ble hun lamslått.

Den lille fortalte henne at førskolelæreren hans nektet å la ham pakke opp desserten fra folien fordi den var usunn. Australieren rapporterte deretter sint på TikTok på tirsdag.

I en video hun delte, som allerede er sett mer enn 500 000 ganger, fordømmer moren lærerens metoder.

Ashley sier i klippet at hun er spesielt sint for at læreren bestemmer hva sønnen hennes skal spise eller ikke spise. Yahoo News ble også klar over historien gjennom den virale hiten, og snakket nå med TikTokers om den merkelige hendelsen:

"Jeg har alltid fulgt regelen om at det er min jobb som forelder å mate sønnen min så mye han kan få. Hans ernæringsbehov ved hvert måltid. Og det er hans jobb å lytte til kroppen sin."

Griffiths sa også at hun ikke er enig i å "tilskrive mat noen form for moralsk verdi", og at sønnen hennes burde få spise noe søtt nå og da.

"Vi vet at alle som noen gang har vært på en skole vet at barn kan være grusomme. Og hvis noen blir fortalt foran klassekameratene at det de har i matpakken ikke er sunt eller ikke oppfyller en viss standard som fører til stigma. om maten som ble servert ham», sa moren.

Sønnen din bør ikke slutte å spise visse matvarer av skam. Griffiths er forøvrig ikke alene om sin mangel på forståelse. Noen foreldre rapporterer lignende opplevelser i kommentarfeltet til TikTok-videoen deres.

Nedenfor kan du se videoen som Ashley delte på TikTok.

Læs også:

Märtha og Durek trakk tilbake bryllupsinvitasjonen Det kommende ekteparet trakk tilbake bryllupsinvitasjonen.
Ektemannen overrasker kona med drømmekjøkken: Reaksjonen hennes knuser hjertet hans Han hadde gledet seg til å vise kona det nye kjøkkenet som han hadde laget selv mens hun var på ferie.