5 av de villeste konspirasjonsteoriene: Månen eksisterer ikke og kong Charles III er en vampyr

10/07/2024 07:00

Emma

Viralt
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Og vi kommer ikke engang inn på teoriene om at jorden er flat, at månelandingen var falsk, og at det var den amerikanske regjeringen som sto bak attentatet på John F. Kennedy.

Verden er et skummelt sted. Uansett hvor vi ser, virker det som om ting går fra vondt til verre.

Noen ganger skjer slike sprø eller tragiske ting at vi mennesker, i et forsøk på å finne mening i livet, finner opp en forklaring på en hendelse som kan gjøre ellers meningsløse hendelser enda litt fornuftige.

Og så er det teoriene som bare er dypt merkelige og som ikke har noe å gjøre med en tragisk hendelse.

Ja, det er mange konspirasjonsteorier, og her er 5 av de villeste du kanskje ikke har hørt om!

Vi styrer unna de mer kjente teoriene om at jorden er flat, at den amerikanske regjeringen sto bak attentatet på JFK, at månelandingen ikke fant sted, og lignende.

Kong Charles III er en vampyr

Vampyrer er kjent for å være ekstremt bleke, og du kan ikke kalle kong Charles III verdens mest solbrune mann.

Hvorvidt det er denne tilfeldigheten som har dannet grunnlaget for denne teorien, er ikke kjent, men det er mennesker rundt om i verden som er overbevist om at kong Charles III er en vampyr.

Teorien er at kong Charles III er en direkte etterkommer av den rumenske prinsen Vlad Tepes, også kjent som Vlad "the Spider". Vlad levde på 15 -tallet og antas å være den primære inspirasjonskilden til Bram Stokers "Dracula".

Et ytterligere argument i denne teorien er at en stor del av medlemmene av kongens familie lider av porfyri, noe som gjør en spesielt overfølsom for sollys.

Jorden tok slutt i 2012

Den europeiske organisasjonen for høyenergifysikk (CERN) har fått mennesker over hele verden på beina, da organisasjonens forskning innen høyenergifysikk fryktes å skape et svart hull som kan sluke hele jorden.

Vitenskapelig er det tvil om det i det hele tatt er mulig, men det hindrer ikke folk i å advare mot det - og noen hevder faktisk at det allerede har skjedd.

Da CERN oppdaget Higgs-Boson-partikkelen i 2012, skal forskerne uvitende ha skapt et sort hull som jorden har blitt sugd inn i. Jorden skulle derfor ha gått til grunne i 2012, og vi har bare ikke oppdaget den ennå.

Nazisterne har en hemmelig base på Antarktis

De færreste har noen gang vært i Antarktis, og det er nok enda færre som kunne tenke seg å bo der permanent.

Likevel, så langt tilbake som på 1950-tallet, begynte det å sirkulere historier om at rømte nazister hadde flyktet til Antarktis etter oppløsningen av Nazi-Tyskland, og at det derfor er en hemmelig base i Antarktis.

Basen skulle være hjemmet til avansert teknologi, inkludert utenomjordisk.

Månen eksisterer ikke

Faktisk er det ikke et himmellegeme i det hele tatt som du ser når du ser opp på nattehimmelen. I stedet er det en projeksjon.

Teorien er spesielt populær blant folk som tror at jorden er flat. Det er en del av flat-earth-teorien at månen ikke eksisterer.

Disney gjorde en super hit som en distraksjon

Det har lenge vært en teori om at Walt Disney tillot seg å bli frosset, enten da han var død eller mens han fortsatt var i live.

Teorien har siden fått et ekstra lag da Disney slapp kjempehiten «Frost» i 2013.

Den engelske tittelen på filmen er "Frost", og teorien er at Disney bevisst laget en film med den tittelen for å oversvømme søkemotorer som Google med resultater for filmen, noe som gjør det vanskeligere å finne informasjon om Walt Disneys påståtte frysing.

Hva er den sprøeste konspirasjonsteorien du har hørt?

Kilde: PopularMechanics

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.