51 år gammel kvinne pusset opp sitt nye hjem: Nå stusser folk over det hun fant bak peisen

05/05/2024 19:00

Emma

Viralt
Foto: X
Du gjetter aldri hva kvinnen fant.

Å renovere et hus eller en leilighet gir ofte overraskelser.

Slik var det også for 51 år gamle Deborah Phillips da hun kjøpte et nytt hus i Birmingham, som hun ønsket å gi litt vakrere overflater.

Mens hun rev den gamle peisen, fant hun noe som siden har fått mye oppmerksomhet på sosiale medier.

Det skriver Sosialnytt.

- Jeg kunne ikke følge med på alle kommentarene, sier broren hennes, Scott Bevan, til Daily Mail.

Scott, som til daglig jobber med metalldetektorer, var også involvert i rivingen, og han hadde alltid følelsen av at de kunne støte på noe ganske rart.

Og han hadde rett.

I fant søsknene en «tidskapsel» med svart-hvitt-fotografier og noen gamle aviser. I tillegg hadde de tidligere eierne også lagret et brev til de nye eierne der det sto:

– Hvem enn det kan gjelde for. Vi ønsker deg masse lykke og suksess i ditt nye hjem, skrev avisen.

Den sentimentale oppdagelsen kom på et godt tidspunkt for Deborah, som har hatt noen vanskelige år, inkludert et alvorlig helseproblem.

"Forhåpentligvis vil Debbie finne gleden, tilfredsheten og tryggheten som de tidligere eierne fant gjennom huset også," sier broren, noe som er et bevis på hvor sterkt et søskenbånd kan være.

Den morsomme historien er med på å minne oss på at du lett kan støte på uventede, morsomme ting når du pusser opp gamle hus.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.