6 tegn på det er på tide å droppe kjæresten - selv om han er søt

13/03/2018 14:45

Anniken Hauge

Viralt
Hvis du kjenner igjen disse punktene, bør du kanskje vurdere om du og kjæresten din er rette for hverandre.

Det er alltid vanskelig å gjøre det slutt med en person du liker godt.

Men hvis du og din bedre halvdel ikke er rette for hverandre, er det bedre at dere begge kommer dere videre.

Cosmopolitan har samlet en rekke tegn på at det kanskje er på tide å droppe din bedre halvdel, selv om han er en utmerket kjæreste.

1. Du vil ikke være den eneste single.
De fleste kjenner sikkert følelsen av å være den eneste single i vennegruppen. Det kan være ganske tøft å være alene hvis alle venninnene dine har med kjæresten på sosialt samvær og drar på parturer. Men det bør aldri være grunnen til at du blir hos partneren din.

2. Du er ikke begeistret.
Parforholdet deres er hyggelig, beleilig og kanskje også praktisk. Men det er ikke noe som gir deg sommerfugler i magen eller gjør deg begeistret. Kanskje det er på tide å gjøre status over forholdet og finne ut hvor bra dere egentlig er for hverandre.

3. Du kan ikke unnvære familien hans.
Du har møtt en mann som er en helt fantastisk familie. Du kommer virkelig godt overns med dem og kunne ikke forestilt deg en bedre svigerfamilie. Det er veldig ergerlig - men hvis familiens hans og vennene hans veier tungt for at du blir hos ham, så er det på tide å ta en vurdering på forholdet. 

4. Dere krangler aldri om noe viktig.
Det virker kanskje som et godt tegn at du og kjæresten din aldri krangler. Men det er det ikke nødvendigvis. Det er problemer i alle parforhold. Hvis partneren aldri diskuterer dem med deg, skjuler han kanskje at han er utilfreds i forholdet.

5. Du er redd for å såre ham.
Det er en fryktelig følelse å såre en person som er veldig glad i. Men ikke gjør den feilen at du blir hos ham av den grunn – da gjør du ham bare en bjørnetjeneste. Hvis han ikke er den rette for dig, er han bedre tjent med, at du forlader ham.

6. Du frykter at du aldri finner noe bedre.
Det kan være ganske nervepirrende å forlate et trygt parforhold og våge seg ut på singelmarkedet. Det er aldri noen garanti for at du finner en mann du liker bedre. Men hvis du ikke tør, selv om han er den rette, blir du nok aldri helt lykkelig.

 

 

Læs også:

Etter lang tids sykemelding: Kongehuset med nytt om kronprinsesse Mette-Marit Kronprinsesse Mette-Marit ble sykmeldt 13. september og så langt i to uker.
Kvinne dro på loppemarked og kjøpte en ring for 114 kroner: Gullsmeden holdt på å besvime da han så den 33 år etter at hun kjøpte en ring til bare 114 kroner, fikk hun noe av et sjokk. Ringen var verdt mye penger.