6 uromantiske tegn på at dere hører sammen

15/08/2016 14:29

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nummer 4 er ganske ekkel, men hvis du og kjæresten din gjør det, da har dere ganske sikkert mange gode år foran dere.

Livet som kjærester eller ektepar er ikke bare romantiske middager, veltrente kropper, lekkert hår og eksotiske reiser. Det blir fort en travel hverdag, hvor gode manerer forsvinner og humøret svinger.

Men hvis du er sammen med den rette, betyr det ikke noe.

For det er mange uromantiske tegn på at du og partneren din hører sammen. Og noen av dem er rett og slett ganske ekle, men også litt søte.

Se om ikke du kan kjenne igjen noen av disse seks tegnene:

 1. Glemmer toalettbørsten. I starten av forholdet hadde dere det vanvittig travelt med å fjerne alle spor etter dere selv på toalettet, men en dag begynte dere å sløse med bruken av toalettbørsten. Når dere oppdager den andres rester i toalettskålen, later dere bare som ingenting.
   
 2. Sminke blir en by i Russland. Langsomt blir kvinnen mer og mer likegyldig med at håret er på plass og sminken sitter perfekt, og det samme gjør mannen, for han synes kvinnen er vakker og flott uansett.
   
 3. Bytter mat. Uansett hva dere får å spise når dere er ute, så er dere alltid klare for å smake på hverandres mat. En skje full av suppe kan enkelt transporteres over bordet, akkurat som en sørgelig rest fra en støvsugd tallerken lett kan ende hos partneren. Et stykke fylt sjokolade som ikke faller i smak, kan enkelt starte hos kvinnen, og ende hos mannen eller omvendt.
   
 4. Hensyn til nummer to. Partneren din tar et hint. Når du sier at du har fått for mye av den sterke Tzatzikien til middag og du har kurs mot toalettet, så vet han/hun godt at det er tid for å skru på TV-en eller musikken, så plopp-lydene ikke høres.
   
 5. Kviser og uønsket hår. Dere har en innforstått avtale om at man hjelper hverandre med kviser og uønsket hår – det er typisk kvinner som ”elsker” å pille og klemme når hun oppdager en kvise hos mannen.
   
 6. Dårlig ånde.  Når dere har blitt så vant til hverandres dårlige ånde om morgenen at dere slett ikke tenker over det, da er det ekte kjærlighet.