7 ekle ting kvinner gjør, som menn i virkeligheten elsker

08/08/2017 11:45

Anniken Hauge

Viralt
Hvis du ikke liker å prompe foran partneren din, så bør du kanskje lese denne listen.

Går du helst en tur på toalettet når du må prompe hjemme hos kjæresten? Det er det tilsynelatende ikke noen grunn til å gjøre. 

Det britiske mediet Yourtango har nemlig samlet en rekke mindre flatterende ting kvinner (også) gjør, som menn egentlig liker.

1. Promper.
La oss bare kalle en spade for en spade. Det er hverken sexy eller hyggelig å prompe foran sin bedre halvdel. Til gjengjeld er det en sikker måte å se at kjæresten din er trygg på deg. Eller så bare bryr hun seg ikke om hva du synes. 

 

2. Svetter.
Du føler deg kanskj måske ikke særlig lekker når du kommer svett hjem fra trening eller en løpetur. Men mange menn synes det er litt sexy når en kvinne er litt svett. Synet og lukten leder tankene til fysisk aktivitet i den frekkere enden.

3. Hun klemmer kvisene dine.
Det kan godt være at det ikke ser så delikat ut når partneren din sitter og presser ut kvisene på ryggen din. Men hvem skulle ellers gjort det? Du vet jo at du ikke gjør det selv. Derfor skal du prise deg lykkelig over din hjelpsomme kjæreste. 

4. Hun spiser grovt.
Mange kvinner har kanskje en forestilling om at menn helst vil se dem sitte og pirke i en grønn salat. Men mange menn setter faktisk pris på en kvinne som nyter en god burger med pommes frites, uten å bekymre seg over om hun ser feminin nok ut. 

5. Tisser foran deg.
I starten av forholdet deres ville hun kanskje ikke at du skulle være på toalettet om hun måtte tisse. Men nå er det blitt kjærestehygge at hun sitter og tisser, mens du står ved vasken og pusser tenna.

6. Raper.
En rap er hverken feminin eller særlig sexy. Men det er til gjengjeld sexy å kunne slappe av i hverandres selskap, og le av en høy rap eller liknende. 

 

7. Banner.
Det er selvfølgelig ikke særlig sjarmerende hvis du ikke kan si en setning utenå banne. Men noen ganger er det deilig å få utløp for frustrasjonene sine, og dermed kan et lite utbrudd være ganske sjarmerende.