7 komplementer menn gjerne vil ha, men aldri ber deg om

24/11/2017 16:45

Anniken Hauge

Viralt
Gir kjæresten din deg sommerfugler i magen, synes du han har fin rompe eller får han deg alltid til å le? Her er syv komplementer som han kommer til å elske at du gir.

Det kan godt være mannen i ditt liv ikke gir særlig uttrykk for det. Men det er ingen tvil om at han gjerne vil høre deg si hyggelige ting til han innimellom. 

Dagens.no har samlet en rekke komplementer som mannen kommer til å elske at du sier til ham.

1. Klærne hans.
Hvis du synes genseren kjæresten din har på seg er fin, eller legger merke til at han har kjøpt seg nye klær, så si det til ham. Det kan godt være at han ikke gir så mye uttrykk for det, men det vil allikevel glede han at du synes han ser bra ut i det han har på seg.

2. Kroppen.
Alle liker å høre at man ser bra ut. Ikke minst fra den personen man helst vil gjøre et godt inntrykk på. Fokuser på det du liker best ved kroppen hans, og si noe fint om de sterke armene hans, den flotte rompa eller ryggen hans.

3. Penisen hans.
Denne sier seg litt selv. Menn elsker å få hyggelige kommentarer om sin store stolthet - penisen. Så hvis du komplementerer den, kommer han til å elske deg for det.

4. Håret hans.
Hvis du tror at han er likegyldig til om du komplementerer håret hans - så tar du grundig feil. Si til ham at han ser bra ut – alle elsker et oppriktig komplement.

5. Humoren hans.
Der er få ting i verden som er mer sexy enn en mann som får deg til å le. Hvis partneren din får deg til å smile og le som ingen andre kan, så husk å si det til ham.

6. Lukten av ham.
Det finnes ikke noe bedre enn å legge seg inntil kjæresten og kjenne den gode lukten fra nakken og kroppen hans. Hvis du ikke kan få nok av lukten av ham, så fortell ham det.

7. Innflytelsen han har på deg.
Føler du helt trygg når kjæresten din legger armene rundt deg? Får du sommerfugler når han ser deg inn i øyene? Blir du halt varm innvendig når han kysser deg? Si det til ham, han kommer til å elske å høre deg si det.

10 kreftsymptomer de fleste ignorerer