7 urovekkende tegn på at mannen din er av den utro typen

05/02/2018 16:15

Anniken Hauge

Viralt
Hvis du kjenner igjen fler av disse tegnene så bør du kanskje ta en alvorsprat med kjæresten din.

Utroskap kan være fullstendig ødeleggende for et parforhold. Men selv om det er tøft å innse at partneren din er utro, så er det én ting som er enda verre.

Nemlig å leve i uvisshet om det tillitsbruddet din bedre halvdel kanskje utsetter deg for.

Yourtango har samlet en rekke tegn på at mannen din sliter litt med å holde fingrene fra fatet. 

1. Han er overbevist om at du er utro mot han.
Hvis partneren din plutselig gir uttrykk for at han mistenker deg for utroskap bør det ringe en bjelle. Hvis han kan være utro mot deg uten at du merker det, hvorfor skulle ikke det samme være mulig for deg?

2. Han er veldig hemmelighetsfull.
Det er ikke uvanlig å ikke dele absolutt alt med partneren sin. Men hvis partneren din virker overdrevent hemmelighetsfull, så kan det være grunn til bekymring. Hvis du for eksempel har vært sammen med ham lenge, men nesten ikke vet noe om jobben hans, familien eller fortiden hans, så er det neppe et godt tegn. Kanskje han bevisst distanserer seg fra deg følelsesmessig, kanskje han er redd for å bli avslørt i en løgn.

3. Han kjenner utrolig mange kvinner. 
Er partneren din typen som flørter med andre damer så fort du forlater lokalet? Vrimler det av attraktive kvinner i omgangskretsen hans? At han er damenes venn betyr nødvendigvis ikke at han er utro. Men du må bestemme deg for om du synes det er greit at han har så mange jentevenner.

4. Han kompenserer for sin dårlige samvittighet.
Kommer han ofte hjem med blomster helt uten grunn? Skjemmer han deg bort helt plutselig selv om han ikke pleier å være så omtenksom? Det kan være hans måte å kompensere for dårlig samvittighet over at han ikke er tro mot deg. Eller et mer eller mindre ubevisst forsøk på å få deg til å tenke at alt er som det skal i forholdet deres.

5. Han er alltid på jobb.
Det høres kanskje som en klisjé. Han sier at han må jobbe overtid (igjen), men egentlig har han sex med en annen dame. Men det kan faktisk ligge noe mer bak den unnskyldningen – en unnskylding som kan være vanskelig å stille ham til ansvar for.

6. Han skjuler mobilen sin.
Hvis han alltid legger mobilen sin med skjermen ned, ikke lar deg se på og i tillegg holder den på avstand fra deg, så tyder det på at han kanskje skjuler noe for deg. Kanskje han ikke vil at du skal se at det tikker inn en melding fra  Tinder eller kanskje en kinky melding fra elskerinnen hans.

7. Dine nærmeste antyder det.
Hvis det ikke bare er du som fatter mistanke om at han er utro, så er det kanskje noe i det? Hvis dine nærmeste begynner å kommentere atferden hans og spør deg hva som egentlig foregår, så er det kanskjepå tide at du lytter til magefølelsen din og prøver å konfrontere han. 

Ny, bisarr skjønnhetstrend for kvinner: Nå kan du få bleket kjønnsleppene dine