79 år gammel fartsbølle stoppet av politiet: Når de hører årsaken, endrer situasjonen seg

15/10/2021 09:15

Emma

Viralt
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Da politiet stanset en 79 år gammel mann for å kjøre for fort, hadde de ikke forventet hvordan historien skulle ende.

En 79 år gammel mann fra Sterling Heights i Michigan i USA ble stoppet av politiet. Da offiseren så den eldre herren gråte bak rattet, tok han en uventet beslutning som har ført til høy ros på sosiale medier.

En natt i september vinket politibetjent Kevin Coates den 79 år gamle bilisten til siden av veien fordi han hadde kjørt for fort.

Den eldre herren forklarte at hans navn var David og at 'alt hadde gått galt' for ham. Det var derfor ikke vanskelig for Kevin å registrere at den eldre mannen trengte hjelp.

«Jeg prøver virkelig å kjøre ordentlig», sa David angivelig, ifølge amerikanske medier Fox 2.

"Jeg kjøpte en ny TV i dag fordi jeg ønsket å gjøre min kone lykkelig, og jeg kan ikke få den koblet til," fortsatte den fortvilte mannen.

Han fortsatte med å forklare at hans kone er syk og at de har en voksen sønn som lider av ulike funksjonshemninger. I tillegg sa han at grunnen til at han var ute og kjørte var fordi han ikke kunne finne de riktige kablene for å koble til den nye TV-en.

Betjent Kevin lyttet til David i lang tid, og prøvde til og med å hjelpe ham med å løse problemene mens de var ved siden av veien.

Han klarte derfor ikke å bøtelegge ham og bestemte seg for at han ville hjelpe ham med å få koblet til TV-en han hadde kjøpt til sin kone.

Derfor ba han om Davids nummer så han kunne kjøre forbi senere for å hjelpe ham. Og Kevin er helt klart en mann som holder løftene han gir.

Senere samme kveld kjørte han og to andre offiserer en tur forbi Davids hjem, hvor de hjalp ham med å installere den nye TV-en. De tok seg til og med tid til å sette ham inn i hvordan den fungerer også.

En video om hendelsen, som også viser hvordan det så ut da David ble stoppet av Kevin, har gått viralt på sosiale medier. Dette har ført til at Kevin har fått mye ros for sin beslutning om å hjelpe den eldre herren.

"Jeg er veldig stolt av offiser Coates, offiser Verougstraete og ny rekrutteringsoffiser Jakushevich for å hjelpe våre innbyggere," sa Dale Dwojakowski, politisjef i Sterling Heights.

 

 

 

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.