8-åring innlagt på sykehuset etter at en tenåring hang ham i et tre

12/09/2017 13:15

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Cassandra Merlin/Facebook
Foto: Cassandra Merlin/Facebook
En bare åtte år gammel gutt er angivelig blitt hengt opp i et tre av en gjeng tenåringer, som senere har forklart at det hele var et uhell.

28. august i år var åtteårige Quincy på besøk hos bestemoren sin Lorrie Slattery i New Hampshire i USA.

Ifølge bestemoren lekte gutten i hagen med noen tenåringer, da en ufattelig og voldsom hendelse fant sted - en hendelse som senere har fått guttens ulykkelige og sinte mamma Cassandra Merlin til å fortelle om den uhyggelige episoden på Facebook. 

Det skriver flere amerikansk medier, inkludert vnews.com.

- Okay, sønnen er nå i ferd med å bli fløyet til Dartmouth (sykehus, red.), etter at en 14-årig gutt valgte å henge ham fra et tre, skriver den sjokkerte moren på Facebook.
 
Den voldsomme hendelsen fant sted rundt klokken fem om ettermiddagen, og eksakt hva som skjedde er fortsatt under etterforskning av politiet.

Det er dog tydelig at den åtteårige gutten nesten mistet livet.

Guttens bestemor forteller at det ikke var voksne tilstede da episoden fant sted. Derfor er hendelsesforløpet satt sammen med hjelp fra de barna som observerte mishandlingen av gutten. Deriblant hans 11-årige storesøster.

Ifølge vitnene begynte det hele da flere av tenåringsguttene midt i leken begynte å kalle Quincy, som er mulatt, for rasistiske kallenavn.

Guttene begynte deretter å kaste pinner og steiner etter den åtteårige gutten.

Foto: Cassandra Merlin/Facebook

Deretter skal flere av tenåringsguttene ha gått opp på et piknikbord med et rep. Det ble bundet en løkke på repet, hvoretter løkken ble plassert rundt guttens hals.

- En av guttene sa ’la oss gjøre det’, hvoretter han dyttet ham (Quincy, red.) ned fra bordet så han hang fra repet, forteller bestemoren Lorrie Slattery på bakgrunn av barnas forklaringer. 

Vitner har beskrevet hvordan Quincy senere dinglet mens han hev etter pusten. Tre ganger svingte han frem og tilbake, før det lykkes den åtteårige gutten å selv løsne repet så han kom seg løs. 

Lorrie Slattery forteller at ingen av tenåringene kom Quincy til unnsetning mens han hang fra tauet.

Umiddelbart etter episoden løp den 11-årige storesøsteren hjem til moren Cassandra Merlin, som straks alarmerte politiet.

Spør man den 14-årige gutten som ifølge vitner dyttet Quincy ned fra bordet, så forløp episoden dog helt annerledes.

Han fastholder nemlig at guttene bare lekte og at det var snakk om et uhell. En påstand som dog avvises av bestemoren samt de tilstedeværende barna.

Også Quincys mor er overbevist om at det ikke var snakk om et uhell, men om en ond handling med et motbydelig motiv. På Facebook skriver hun videre:

- Jeg er bryr meg ikke om dette var et uhell eller ei. Sønnen min døde nesten på grunn av noen drittunger.

Quincy var nære på å miste livet den dagen. Foto: Cassandra Merlin/Facebook

Etter hendelsen ble den åtteårige gutten fløyet til det nærliggende Dartmouth Hitchcock Hospital.

Heldigvis slapp han unna uten indre skader, og har heller ikke brukket noe i hverken halsen eller ryggen, skriver vnews.com. Til gjengjeld fikk han stygge brannskader rundt halsen fra løkken. 

Foto: Cassandra Merlin/Facebook

Disse skadene har Cassandra Merlin nå valgt å dele med offentligheten via Facebook.

Det har hun gjort fordi hun ønsker å vise at ’rasisme fortsatt eksisterer i dette landet’.

- Det (rasisme) er fortsatt så utbredt at barna våre lever i e verden full av hat, og blir utsatt for alle mulige former for hat, skriver hun sint. 

I dag er Quincy fortsatt i ferd med å komme seg over skadene og den voldsomme opplevelsen. Lokalt politi har meddelt at de er i gang med å etterforske episoden.

Kvinnelige toppbloggere viser hvordan de gjør husarbeid - helt toppløse