8-åring stopper med å puste – det legene finner i sokken hans avslører foreldrenes mørke hemmelighet

01/06/2017 18:15

KC

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Et amerikansk par har blitt arrestert og siktet for å sette deres 8-årige gutts liv i fare.

Den 11. januar i år fikk politiet i byen Berea i nærheten av Cleaveland, USA et alarmerende oppkald. 

En kun 8-årig gutt hadde fallt om i hjemmet sitt og klarte ikke å puste, noe som hadde fått alarmsentralen til straks å sende en ambulanse.

Det skriver Washington Post.

Da ambulansepersonalet ankom lå den lille gutten livløs og uten puls i stuen, mens faren hans, Charles Dowdy forsøkte å gi ham førstehjelp.

Det lyktes ambulansepersonalet å få guttens hjerte i gang igjen, og etterpå ble han øyeblikkelig brakt til nærmeste sykehus. 

Faren fortalte i etterkant at han og partneren, Danielle Simko, hadde befunnet seg i sengen deres sammen med sønnen, da guttens lepper plutselig begynte å bli blå.   

Like etter mistet gutten bevisstheten, noe som fikk foreldrene til å ringe etter hjelp. 

- Jeg trodde han bare lå og sov, men så rullet han over på siden og jeg tror ikke han får puste, forklarte Charles Dowdy fabrilsk under alarmoppkaldet.

I løpet av samtalen fortalte faren også at gutten var sju år gammel, men senere fant myndighetene ut at han i virkeligheten er åtte. 

Og dette var ikke det eneste som politiet plutselig fant ut av.

Under gjenopplivingsforsøket i hjemmet begynte politiet nemlig å fatte misstanke om at foreldrene var narkomane, og senere fant betjente både stoffer og kanyler liggende i huset. 

Også på sykehuset gjorde man en sjokkerende oppdagelse – i guttens ene sokk fant legene nemlig flere piller og en liten pose med heroin.

Foreldrene Charles Dowdy og Danielle Simko. Foto: Cuyahoga County Jail

Charles Dowdy har i etterkant innrømmet til politiet at han samme dag hadde tatt narkotika i familiens hjem, noe som gjorde at politiet arresterte både han og Danielle Simko.

Etterpå kunne legene fastslå at gutten hadde fallt om på grunn av en overdose av heroin. Dette førte til at foreldrene senere ble siktet for narkotikabesittelse, samt for å sette barnet deres sitt liv i fare.

Heldigvis lyktes det legene å redde 8-åringens liv.