8 tegn på at du er klar for å få barn

02/11/2017 12:15

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Er du allerede forelder, eller har du ditt første barn til gode? Hvis du gjenkjenner én eller flere av disse tegnene kan du fint gå i gang med å lage en liten tronarving.

Selv om du ikke offisielt har lagt planer om å få barn i nærmeste fremtid, så kan du fint gå rundt og være mer enn klar for å skrive forelder på cv-en – uten at du selv aner det.

Det er nemlig en rekke tydelige tegn på at du er veldig klar for å sette et barn til verden.

1. Du snur deg etter barnehagebarn som er på tur: Barneraderen din er ekstremt velutviklet, og så snart du oppdager en gjeng barn på tur eller skoleklasse i en buss, så stirrer du helt uhemmet med begeistrede øyne, og synes hver og en av de er fanatstisk søte.

2. Du synes plutselig at barn i grøsserfilmer er sjarmerende: Mens vi andre er i ferd med å dø av skrekk over de obligatoriske ekle barna i grøsserfilmer, så tenker du at du fint kunne adoptert ungen fra 'The Orphanage' eller begge tvillingene fra 'The Shining'.

3. Du tilbyder konstant å passe barna til venninne dine: ’Skal ikke dere snart ut og spise? Jeg kan passe barna når som helst’ - en setning som vennene dine hører deg si igjen og igjen. Du er nemlig helt gal etter å være barnevakt for hele vennegjengens unger.

4. Du klarer ikke å la være med å kikke på babyklær: Du blir helt mo i knærne når du ser et par bittesmå baby-sneakers, på samme måte som du nesten blir litt rørt når du ser en liten jente med prinsessekjole. Det er nesten så du kjøper med deg noen plagg, selv om du ikke har noen barn å kle på enda.

5. Du blir aldri lei av barne-bilder på Facebook: Mens andre er dritt lei av de tusenvis av bildene av barn som fyller opp Facebook-feeden deres, så blir du helt ekstatisk når vennene dine legger ut enda et likegyldig bilde av ungene sine.

6. Du har allerede en liste med med barnenavn klar: Hva skal barnet hete? Dette spørsmålet har du allerede forberedt deg på lenge, ved å lage en lang list over både gutte- og jentenavn, som kan kan kaste etter din fremtidige prins eller prinsesse. 

7. Du snakker hele tiden om ’når jeg får barn’: Selv om det i ditt hode skal skje en gang i fremtiden, så har hele omgangskretsen din allerede lagt godt merke til hvordan du konstant referer til dine fremtidige barn.

8. Du vil dø for å holde en baby: Når du plutselig øyner en mulighet for å holde et spedbarn, kjenner du forelskelsen bre seg i hele kroppen. Og hvis ungen i tillegg tilhører en i vennekretsen, går det ikke mange sekundene før du i stor iver stammer frem at du gjerne vil holde barnet.

Les også: Høygravid kvinne ringte sykehuset med store smerter: Barnet døde etter hun ble rådet til å holde seg hjemme

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.