8 tegn på han tar parforholdet deres seriøst

03/01/2018 16:00

Anniken Hauge

Viralt
Hvis du er i tvil om hvorvidt han ser deg som kjærestepotensiale, så er det kanskje hjelp å hente her

Det kan være utrolig forvirrende når du har møtt en ny mann, men fortsatt ikke vet helt hvor du har ham.

Ser han deg som en uforpliktende flørt, kjærestepotensiale eller kanskje kvinnen i sitt liv?

Cosmopolitan har samlet en rekke tegn på at han tar relasjonen deres seriøst.

1. Han presenterer deg for familie og venner.
Hvis han tar deg med hjem for å besøke foreldrene sine, bør det være liten tvil om intensjonene hans. Han ville aldri tatt deg med hjem for å introdusere deg for noen av viktigste menneskene i livet hans, hvis han ikke anså deg som kjærestepotensiale. Hvis du i tillegg har møtt noen av hans nærmeste venner, så kan du være sikker på at det er i boks. 

2. Han snakker om en felles fremtid.
Hvis han legger planer med deg om fremtiden, tar han det som en selvfølge at du fortsatt kommer til å være en del av livet hans når den tid kommer. Det er ikke så nøye om det er snakk om en konsert til våren, sommerferieplaner eller neste jul. Snakker han om fremtidsplaner som ekteskap, familie og boligplaner, er han sannsynligvis veldig seriøs.

3. Han etterlater ting i huset ditt.
Hvis du har lagt merke til at han begynner å etterlate ting hos deg, kan det være et positivt tegn. Kanskje han lar tannbørsten sin stå igjen eller ber om litt plass til noen klær i skapet. Noe tyder på at han ikke bare har planer om å komme tilbake, men også at han føler seg hjemme hos deg.

4. Han har slettet datingprofilene sine.
Hvis du plutselig oppdager at han ikke lengre er å finne på Tinder, er det nødvendigvis ikke fordi han har slettet matchen deres. Det kan også være fordi han har slettet profilen sin. Han har allerede funnet det han lette etter.

5. Han inviterer deg med som daten sin.
Hvis han inviterer deg med som daten sin i bryllupet til en god venn, en stor familiefest eller lignende, tyder det på at han gjerne vil gjøre forholdet deres offisielt og minst vise deg frem for omverdenen.

6. Han prøver å definere relasjonen deres.
Kanskje er dere nådd det punktet hvor han har behov for å vite hvor dere står. Derfor tar han praten med deg, for å finne ut hvor han har deg, og i håp om at han nå kan kalle deg for dama si.

7. Han feirer merkedagene deres.
Hvis han kommer med blomster eller lager en deilig middag til dere for å markere halvtårsdagen deres eller annen milepæl i forholdet, så er det garantert fordi han håper det vil bli fler av dem.

8. Han slapper helt av i selskap med deg.
Hvis han er så avslappet i ditt selskap, at han ikke lengre anstrenger seg for å late som han er noe han ikke er. Hvis han også har begynt å betro seg til deg og vise sine mer følsomme sider, er det et tydelig tegn på tillit og på at du betyr mye for ham.