9 år gammel gutt har laget en rørende gave til faren: Videoen av pappas sjokkerende reaksjon har nå gått viralt

31/05/2024 15:32

Emma

Viralt
Foto: Tiktok
Foto: Tiktok
Videoen blomstrer i skrivende stund på det populære sosiale mediet TikTok.

Den 9 år gamle gutten, Sam, overrasket sin far, Aaron Gouviea, da han ble både sjokkert og rørt da han lot øynene hvile over en helt spesiell gave.

Og han legger heller ikke skjul på at det er alle foreldres drøm han nylig har anerkjent.

Sam har brukt mye tid og tanke på å lage en håndlaget gave til faren, og reaksjonen fra Aron har etterlatt tårer i øynene til et hav av mennesker.

Denne rørende historien har spredt seg som ild i tørt gress og har allerede samlet over 13 millioner visninger på den populære plattformen TikTok, hvor Aaron har delt en video av den fantastiske gaven.

Denne stolte faren, Aron, forteller i et brutalt ærlig intervju hvordan sønnen har gått på sykurs i over et år og har latt seg inspirere av sin grandtante Val, som er utrolig dyktig på symaskinen.

Du kan se videoen av Sam som viser frem gaven nederst i artikkelen.

Val har alltid laget de mest fantastiske gaver til familien, og Sam ble tiltrukket av denne fascinerende evnen til å skape noe vakkert fra bunnen av. Derfor har Sam lært mye av sin grandtante og bestemte seg for å ta kreativiteten til nye høyder.

Den lokale butikken, Franklin Mill Store, har også vært et verdifullt læringsmiljø for Sam, som har skapt flere fantastiske håndarbeid så langt, inkludert kattpyjamas til broren, vakre hårbånd, en kjole til fetteren, et putevar og nå en skjorte til faren.

Aaron tar også av seg hatten for sønnen, da han er dypt imponert over sønnens talent og er beæret over at Sam ønsket å gi ham denne unike gaven.

Men det stopper ikke her.

Denne kjærlige og talentfulle familien fortsetter å inspirere og spre glede med sine kreative prosjekter. Aaron har allerede avslørt at Sam allerede jobber med en skjorte til moren sin, slik at hun ikke føler seg glemt.