9 ting du aldri har takket bestevenninnen din for (men burde)

16/07/2015 23:15

Anniken Hauge

Viralt
Bestevenninner er mer verdt enn noe annet i verden, og det fortjener de å vite.

Hvor ofte husker vi egentlig å takke våre aller beste venninner og gi de all den kjærligheten de fortjener?

Vi har laget en liste med 9 virkelig gode grunner til at bestevenninnen din er verdt å takke litt oftere enn du kanskje gjør. 

1. For alle de gangene hun slapp deg inn igjen i varmen
I alle vennskap finnes det intense perioder hvor man ser hverandre hele tiden. På en annen side er det også tider hvor man nesten ikke ses. Kanskje er det en kjæreste inne i bildet, en ny jobb eller reise til utlandet som har kommet mellom dere. Men bestevenninnen din lar deg alltid gjøre din egen greie, fordi hun vet at du kommer tilbake igjen. Uansett hvor mange ganger det har skjedd, så står venninnen til alltid klar med åpne armer når du 'kommer hjem igjen'.

2. For de gangene du var i forhold som ikke var verdt det, men hvor hun allikevel ikke lot deg erfare selv 
Huske du den gangen du var håpløst forelsket i en fyr som sa alle de riktige ordene? Når du nå ser tilbake, var han egentlig en stor taper, noe venninnen din var klar over hele tiden. Men hun stoppet deg ikke. Hun lot deg prøve det ut selv, og takket være henne vet du nå hvilke typer menn du skal unngå i fremtiden.

3. For å være utrolig tålmodig når du blabrer i vei om livet ditt - og glemmer å spørre tilbake
Du har snakket i en halvtime i strekk, og hun har knapt fått 30 sekunder til å si noe om seg selv. Når hun endelig får lov til å si noe, avbryter du henne for å snakke om deg selv igjen. Du gjør det ikke med vilje, og du vet at livet hennes er like viktig som ditt eget. Du bare glemmer deg litt noen ganger... 

4. For å lade deg låne hennes favorittklær/film/smykker/sko, som har brukt altfor lang tid på å levere tilbake 
Oops. Hvis du ikke har gitt henne tingene tilbake enda, selv om hun har spurt etter de minst 14 ganger det siste året, så se å få gjort nå, ikke sant?

5. For å stå ved din side gjennom dine kleineste stadier
Når du ser på gamle bilder, er det vanskelig for deg å forstå at noen i det hele tatt gadd å henge med deg. Den skjeve panneluggen, slengbuksene og magetoppen. Hun var der gjennom alt.

6. For å trykke i seg alle mulige karbohydrater sammen med deg, istedet for å dømme deg.
Hvis det er noe dere er spesielt gode på, så er det å spise. Hver gang dere er sammen, er mat god mat og drikke en stor del av kosen, og hun dømmer deg aldri for å sluke fem stykker pizza og trykke i seg et kakestykke etterpå. Tvert imot gjør hun det sammen med deg, helt til dere ligger i hver deres side av sofaen og klager over magesmerter.

7. For å la deg føle deg hjemme
Du tar en del plass når du er på besøk hos din beste venn. Du overtar sengen hennes, glemmer å sette ting på plass igjen, bruker sminken hennes og går i kjøleskapet som du vil. Hennes ro og tålmodighet er beundringsverdig.

8 For aldri å si 'hva var det jeg sa'
Hun har kanskje sagt det med øynene, men hun kunne aldri drømt om å si det høyt. Bestevenninner trenger ikke å lage et stort nummer ut av at den ene har tatt feil. Ingen grunn til å hovere.

9. For alltid å være ærlig mot deg
Bestevenninnen din er den eneste personen som alltid kommer til å være 100 prosent ærlig mot deg. Hun ler av de merkelige undertøyskombinasjonene dine, sier hva hun mener om han du klinte med på byen, og hun er ikke redd for å sette ned foten når du treffer en håpløs beslutning. Ærligheten hennes skyldes at hun alltid vil ditt beste, og du kunne fort mistet grepet uten å ha henne ved din side.