Åtte kvinners skumle opplevelse: Oppdagelsen deres gjorde utdrikningslag til mareritt

30/04/2024 05:00

Emma

Viralt
Foto: Roman Samborskyi, Shutterstock
Foto: Roman Samborskyi, Shutterstock
Det endte opp med å bli en sjokkerende opplevelse da en gruppe kvinner leide en villa gjennom Airbnb for å feire en kvinnes utdrikningslag.

Det som skulle ha vært en lykkelig kveld, endte med at privatlivet deres ble grovt krenket. Kvelden ble raskt til et mareritt da de oppdaget skjulte kameraer og flere uventede overraskelser i det leide lokalet.

Vennegjengen på åtte hadde gledet seg til en morsom og uforglemmelig kveld i en idyllisk beliggende villa ved kysten.

Stemningen var høy helt til en av deltakerne fant en falsk vegg som skjulte en trapp opp til en annen etasje. etasje var ikke nevnt i leieavtalen.

Det skriver Mirror.

Oppdagelsen var begynnelsen på en rekke skremmende funn som gjorde kvinnenes lykkelige kveld til et mareritt.

Deretter oppdaget kvinnene flere kameraer plassert rundt villaen.

Kameraene overvåket gjestenes minste bevegelser.

Kvelden tok en enda mer bisarr vending da en ukjent mann sent på kvelden plutselig dukket opp under påskudd av å reparere villaens varmesystem.

Bekymringene ble ikke mindre da gruppen så en skikkelse som så på dem fra et vindu i toppetasjen. De bestemte seg for å ringe politiet, som raskt avslørte ved ankomst at villaeieren og hennes partner faktisk bodde i den øvre delen av huset - et faktum eieren ikke hadde opplyst.

Politiets etterforskning avdekket ytterligere overvåkingsutstyr i villaen, blant annet et speil på badet som var koblet til opptaksutstyr.

Kvinnene ble umiddelbart rådet til å forlate eiendommen av politiet, noe de gjorde.

Til tross for raske og effektive tiltak fra lokale myndigheter, er hendelsen en påminnelse om de potensielle risikoene ved å leie private boliger gjennom plattformøkonomien.

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.