Alice bestilte dinosaur-kake til sønnens 2-årsdag: Det skulle hun aldri ha gjort

17/11/2017 11:30

Anniken Hauge

Viralt
Britiske Alice Hatcher ble veldig skuffet da hun fikk kaken hun hadde bestilt til sønnens 2-årsdag.

Britiske Alice Hatcher ville glede sønnen sin Ralph med en ordentlig fin bursdagskake da den lille gutten fylte to år. 

Derfor bestilte den 27-årige kvinnen en kake som skulle forestille en dinosaurus fra det populære barneprogram Peppa Gris - sønnens favoritt-program.

Det skriver britiske The Sun.

Foto: Polfoto/Caters

Alice Hatcher fant et bilde på nettet av en kake med det motivet hun kunne tenke seg å ha på kaken til sønnen. Deretter delte hun bilde på Facebook med en forespørsel etter en baker som kunne lage noe lignende.

Moren valgte en baker som sa hun kunne lage kaken for henne. Men da kaken ble levert, ble Alice svært skuffet over resultatet.

Bakeren skal ha sagt til Alice Hatcher at hun var profesjonell konditor, og at det ikke var noe problem for henne å lage en kake som lignet den på bildet.

Foto: Polfoto/Caters

Kaken skulle bli levert på døren om morgenen på selve dagen hvor familien skulle feire bursdagen til Ralph. Men da bakeren kom med kaken, ble moren helt målløs over synet: 

- Hun sto på trappa med kaken. Den var ikke engang i en eske. Jeg visste ikke hva jeg skulle si - jeg ble bare helt målløs. Der og da var jeg for høflig til å si til henne at den så helt forferdelig ut. Men da kjæresten min Darren så den, sa han til meg at jeg burde sagt noe, sier Alice Hatcher til The Sun.

Kaken hadde en blek grønn farge, og en form som var helt ut av prooporsjoner.

Foto: Polfoto/Caters

Alice Hatcher ville ikke servere kaken til gjestene, så hun løp istedet en tur til det lokale supermarkedet for å kjøpe en annen kake hun kunne erstatte den med.

Alice Hatcher skrev senere til bakeren at hun ikke var tilfreds med kaken hun hadde betalt 15 pund for (cirka 150 norske kroner red.).

- Jeg vet at det ikke var mye å betale for en kake, men jeg kunne faktisk gjort en bedre jobb selv. Den var bare helt latterlig, sier Alice Hatcher The Sun.

Hun fikk dog aldri noe svar tilbake fra bakeren. Til tross for den mislykkede kaken, hadde familien en fin dag hvor de fikk feiret Ralphs 2-årsdag.

Se bildene: Britney Spears viser frem sin veltrente kropp i sports-bh og mini-shorts