Alle får hakeslepp når hesten plutselig kommer løpende på perrongen - men bare se hva som skjer noen sekunder senere

12/04/2024 11:14

Emma

Viralt
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Alle slipper kjeften når hesten plutselig kommer løpende på perrongen, men...

Pendlere på Warwick Farm-stasjonen i Sydney, Australia, smalnet øynene da en rømt veddeløpshest plutselig besøkte plattformen.

Iført en beige regnfrakk under en kraftig storm, vandret hesten opp og ned plattformen og prøvde til og med å gå ombord på et tog.

Det viser sikkerhetskameraene Transport for New South Wales, som siden har tatt verden med storm på YouTube.

Videoen viser hvordan hesten, etter å ha observert togets ankomst, plasserte seg som om den var klar til å gå på, men da toget bremset ble de godt advart om hestens tilstedeværelse, så dørene forble lukket og hesten måtte finne noe annet og fortsatte i stedet sin tur på plattformen.

Men det stopper ikke her.

Situasjonen tok en komisk vending da hesten begynte å jage en medpassasjer, som slapp unna uten skader. Hendelsen fikk en rask slutt da politiet kom til stedet og kort tid etter fulgte hestens eier, som var i stand til å lede dyret hjem.

Du kan se hestens tur på plattformen nedenfor:

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.