Alle lurer på hvorfor han klipper ekskones plen - så avslører han den gripende årsaken

13/08/2021 09:09

Emma Sletta

Viralt
Bildet som viser en mann som klipper ekskonas plen har blitt en viral hit med over 200.000 likes. Men det er historien om bildet som har fått folk til reagere.

Det er ingen hemmelighet at mange ekteskap ender i skilsmisse, og det er heller ikke en hemmelighet at det er vanskelig og smertefullt å miste ens bedre halvdel.

Imidlertid er det også ofte sett at de som ender opp skilt, men som har barn ofte prøver å forbli nære venner, da dette gjør det mindre vanskelig for barna.

Codie LaChelle McPhate, som kommer fra Texas, USA, er et skilt barn, og derfor har hun opplevd at foreldrene hennes ikke lenger er sammen. Imidlertid har de tatt en litt annen tilnærming til etter skilsmisseperioden.

Det vitner om at det er dattern som har tatt bilde av sin far, som klipper plenen. Hennes bilde ble veldig populært og delt flittig - selv over 160,000 ganger.

Men dette skyldes ikke selve bildet, men til historien som tilhører bildet.

"Dette er faren min, han klipper min mors plen. De har vært skilt i 28 år."

Hun utdyper deretter hvorfor han hjelper til med plenen, noe som er fordi Codies mor har dårlige knær mens stefaren jobber borte.

Imidlertid forårsaket det også undring blant Codies søsken, som derfor spurte henne hvorfor deres far klippet sin mors plen, som hun svarte: "Fordi hun trengte hjelp."

Det er ikke noe dårlig blod mellom Codies mor og far, og derfor nølte han ikke da han hørte at ekskona trengte hjelp med oppgavene hjemme.

Så det er historien ovenfor som har ført til at Codies innlegg på Facebook går viralt.

For mange kan skilsmisse være endestasjonen, men Codies foreldre er et eksempel på at det ikke nødvendigvis trenger å være slik. Hun er absolutt ikke i tvil om at hun har de beste foreldrene i verden:

" Jeg er veldig heldig som har så fantastiske foreldre. Jeg vet at mamma og pappa vil gjøre hva som helst for hverandre fordi vi fortsatt er en familie», skriver hun.